In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Områdestekniker

Stockholmshem Stockholm

Brinner du för service och är en professionell fixare? Då kanske du är vår nya områdestekniker.

Som områdestekniker ansvarar du för att ge förstklassig service till våra hyresgäster och åtgärda fel i lägenheter och allmänna utrymmen. Du har också koll på drift, skötsel, löpande underhåll och den allmänna ordningen i området.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Med ett gott bemötande genomföra professionell service och reparationer i lägenheter och allmänna utrymmen
  • Rondera allmänna utrymmen och utemiljön
  • Snabbt åtgärda felanmälningar
  • Göra beställningar och uppföljning av externa jobb
  • Ge service till hyresgästerna gällande boendefrågor och ordningsregler vid lägenhetsbesök
  • Medverka vid välkomstbesök
  • Spontanförsälja "Fint hemma" till hyresgäster vid lägenhetsbesök
  • Föreslå förebyggande underhåll
  • Utföra förebyggande brandskyddstillsyn i fastigheterna
  • Utföra särskilda inventeringar av exempelvis paraboler, förråd m.m.
Vem är du?

Du har gymnasial utbildning med inriktning mot fastighetsservice eller motsvarande yrkeserfarenhet. Du har ett tekniskt intresse för fastigheter samt en vilja att lära dig och utvecklas i rollen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med grönytor. Du har också god datorvana och är bra på att uttrycka dig i tal och skrift. Du känner dig bekväm med att tala engelska och det är meriterande om du även behärskar fler språk. Tjänsten kräver B-körkort för bil med växellåda.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en person som har en god samarbetsförmåga och bidrar till en bra laganda i gruppen. Du lyssnar, är lugn och samarbetsinriktad. Du har ett intresse och förmåga att hjälpa andra och vill hitta lösningar. Du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv likväl som andra. Du tar ansvar för din uppgift och driver självständigt dina arbetsuppgifter och processer till avslut.

Vi erbjuder

Hos Stockholmshem får du spännande och utmanande arbetsuppgifter med stora utvecklingsmöjligheter. Det innebär bland annat utbildning och kompetensutveckling inom branschen och företaget. Hos oss trivs man på jobbet och i medarbetarenkäten har vi genomgående höga resultat och särskilt högt inom ledarskap.

Vi kan erbjuda dig ett kul och omväxlande jobb med stort utrymme för engagemang i ett företag som verkligen gör skillnad i människors vardag. Du blir del av en kundnära organisation som också månar om sina medarbetare. Stockholmshem strävar efter att främja en god arbetsmiljö med ett öppet arbetsklimat där alla medarbetare känner delaktighet, engagemang och trivsel på sin arbetsplats. Att satsa på friskvård och hälsoarbete är ett sätt för oss att verka för ett hållbart arbetsliv med friskare medarbetare och vi erbjuder bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och möjlighet att semesterväxla.

Våra fastigheter är uppdelade i tre geografiska distrikt, Sydväst, Sydöst och Innerstad/Västerort. Tjänsten är förlagd till distrikt Sydväst som innehåller vårt samlade bostadsbestånd i Stockholms sydvästra förorter och kontoret är placerat i Skärholmens centrum.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via den här länken senast den 6 oktober 2019. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Tomi Heder på tel 08-508 39 339. Facklig representant för Kommunal är Börje L Eriksson, tel 08-508 39 233.

Källa:

258 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten