In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Stockholmshem söker Energitekniker

Stockholmshem Stockholm

På enheten Teknik i Solberga arbetar ett 50-tal personer med teknikfrågor, underhållsplanering och energifrågor. En av Tekniks enheter, Energi och Media, söker nu energitekniker med inriktning mot våra fastigheters energi- och klimatsystem.

Din roll
Som energitekniker kommer du att arbeta med ett av våra fastighetsområden. Du kommer att tillhöra ett glatt och trevligt gäng på ca 20 personer där det är högt i tak. Du har ett eget geografiskt ansvarsområde men en viktig framgångsfaktor för gruppen är samarbete kring problemlösning, vi hjälper varandra.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att vara ansvarig för uppvärmning och ventilation i de byggnader du har inom ditt område. Stockholmshem har högt uppsatta energibesparingsmål och i det arbetet bidrar du i allra högsta grad. Du följer dina fastigheters energiförbrukning, analyserar, optimerar och tar fram förslag på åtgärder. Du samarbetar i nära relation med områdets förvaltare och fastighetstekniker och stödjer dem inom värme och ventilationsfrågor. Du ansvarar även för felsökning och felavhjälpande underhåll av byggnadernas klimatsystem.

Din profil
Vi söker dig som har relevant teknisk utbildning, förslagsvis inom energiteknik eller fastighetsdrift. Alternativt har du arbetslivserfarenhet som vi anser vara likvärdig. Vi ser gärna att du har utökade kunskaper inom områden som värmesystem, ventilation och/eller styr- och reglerteknik. Erfarenhet av arbetsledning och/eller erfarenhet av beställarrollen är meriterande. Har du någon behörighet som t.ex. BB2, OVK eller kylbehörighet ser vi det som ett plus. Körkort för bil är ett krav.

Du har en god kommunikativ förmåga och tycker om att samarbeta med andra människor. Du är också självständig och tar ansvar för dig och gruppen. Du gillar utmaningar och har en vilja att hela tiden lära dig nya saker.

Vi erbjuder dig ett utmanade och spännande arbete i ett bolag i förändring där det finns stort utrymme för utveckling, påverkan och lyhördhet för nya idéer hos ledningen. Stockholmshems målsättning är att spegla mångfalden i staden och vi ser gärna sökande med olika erfarenheter och bakgrund.

Ansökan
Välkommen med din ansökan med cv via länken nedan.

Sista ansökningsdag är den 31 maj, men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då urval kommer att ske löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Karlsson, arbetsledare Energi & Media, tel. 08-508 39 378. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen kan du även kontakta Malin Ehn, HR tel. 08 508 39 123. Facklig representant för Vision är Chantelle Small tel. 08-508 39 508.

Källa:

793 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten