In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Medarbetare till kundtjänst på Straumann

Straumann Ab Göteborg

Nu söker vi en medarbetare till kundtjänst på Straumann i Mölndal - en marknadsledande aktör inom dentalbranschen!

Har du tidigare arbetat med kundtjänst och vill fortsätta din karriär inom ett marknadsledande företag? Är du strukturerad och har gott ordningssinne tillsammans med hög serviceförmåga både mot våra kunder och internt bland medarbetare? Då kan tjänsten vara något för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Nu har du chansen att bli en del av Straumann, en tydlig organisation där man bygger förtroende mellan sina medarbetare och kunder. Vi befinner oss i en ljus och öppen kontorsmiljö och du hamnar i ett team med dedikerade kollegor. Tjänsten är ett vikariat på ca 1 år, med start i september.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare hos Straumann har följande arbetsuppgifter:
  • Orderhantering
  • Reklamationer
  • Returer
  • Samt tillhörande administrativa arbetsuppgifter
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

På avdelningen som innehåller både lager och kundtjänst arbetar det 5-6 personer. Det betyder att du bör vara flexibel och i teamet hjälper man varandra vid behov. Vi arbetar i SAP men även andra datasystem. Kunder som ringer oss är personer som arbetar på tandläkarmottagningar och tandtekniska laboratorium. I tjänsten ingår även kontakt med vårt HQ som ligger i Schweiz, därför är det viktigt att kunna förstå engelska både i tal och skrift

Tjänsten är placerad på avdelningen; Kundtjänst. Du kommer att rapportera till ansvarig för kundtjänst. Kontoret ligger vid Krokslätts Fabriker i Mölndal.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som gärna tar initiativ och letar möjligheter till förbättringar. Vi fäster stor vikt vid att man tar ägandeskap i rollen och förstår vikten av samarbete i en matris organisation samt ut mot kund.
Du har ett prestigelöst sätt och trivs med att arbeta i ett varierat arbetstempo.Det är en klar fördel om man har dental bakgrund. Du har god datorvana och talar och skriver flytande svenska och engelska.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Källa:

667 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten