In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Administratör till Svensk Hypotekspension

Svensk Hypotekspension Stockholm

Vi söker en serviceinriktad och driven Administratör till Svensk Hypotekspension för ett konsultuppdrag via The Pace/ Wise Professionals. Uppdraget är initialt på 6 månader med god chans till ytterligare förlängning alternativt anställning hos vår kund. Tjänsten är placerad centralt på Södermalm och är på heltid.

Ditt uppdrag
I rollen som administratör kommer du att ha brett ansvar med varierande arbetsuppgifter. Du kommer att ha ett tätt samarbete med de kundansvariga på Svensk Hypotekspension och du arbetar med att behandla inkommande ärenden både via mejl och telefon. Det är du som har den första kontakten med kunderna och du behandlar främst ärenden som rör låneansökan och det är bland annat din uppgift att samla in dokumentation som beslutsunderlag gällande om den ansökande kunden är en kvalificerad låntagare. På kontoret arbetar du tillsammans med ett härligt och sammansvetsat team om 10 personer men du förväntas vara självgående i din roll.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Att vara första kontaktpersonen gentemot kunder, kontakten sker främst via telefon eller mail
  • Ansvara för receptionsområdet
  • Registrera kunduppgifter i bolagets säljstödsystem
  • Beställa och hantera kompletterande dokumentation och uppgifter från exempelvis myndigheter vid kvalificering av ansökningar
  • Supportera kundansvariga med beslutsunderlag inför låneupplägg
Din bakgrund
För att vara framgångsrik i rollen ser vi gärna att du har erfarenhet av bostadsmarknaden samt olika boendeformer. Har du tidigare arbetat som fastighetsmäklare eller som mäklarassistent är det meriterande. Vidare har du en god telefonvana och van vid att ge ett gott kundbemötande. Du kan kommunicera obehindrat i tal och skrift på svenska.

Som person är du strukturerad och har ett systematiskt arbetssätt samt är in lyssnande och kommunikativ. Du har tålamod och är pedagogisk och tydlig i din kommunikation. Du är även duktig på att inge förtroende och duktig på att skapa goda och långsiktiga relationer.

Om Svensk HypotekspensionSvensk Hypotekspension AB erbjuder personer som fyllt 60+ möjligheten att få ut pengar ur sin bostadsrätt, villa eller sitt fritidshus - och samtidigt bo kvar. Det är ett tryggt speciallån för äldre som vill få ett rikare liv, exempelvis göra vardagen roligare, resa mer, renovera eller hjälpa barn och barnbarn. I 13 år har vi hjälp över 11 000 pensionärer att frigöra sina egna pengar. Med en Hypotekspension bestämmer man själv hur länge man vill behålla lånet, hela livet ut om man vill. Dessutom behöver man aldrig omförhandla lånet och man kan aldrig bli skyldig mer än vad bostaden är värd. Hypotekspension är en så kallad kapitalfrigöringskredit, med fullständig trygghet enligt internationella konsumentskyddsregler. Från januari 2019 ingår Svensk Hypotekspension AB i Nordax Bank, en ledande specialistbank i Nordeuropa.

Läs mer om Svensk Hypotekspension, https://hypotekspension.se/

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Svensk Hypotekspension har valt att ge ansvaret för all kandidatkommunikation till The Pace/ Wise Professsionals. Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se)

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Källa:

163 dagar sedan

Sök jobb
Tillbaka till sökresultaten