In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Ekonomistudent till ekonomiavdelning

SW Stockholm

  

SW


Ekonomistudent till ekonomiavdelning


Är du Ekonomistudent och har tidigare arbetserfarenhet inom löpande bokföring?

SW söker för internationell finanskoncerns räkning en driven och ansvarstagande Ekonomistudent. Tjänsten är på ekonomiavdelningen – som består av cirka 6 personer sammantaget på kontoret sitter cirka 60 personer – där du hanterar leverantörsreskontra. Kundföretaget sitter i öppna lokaler i Stockholms City. Tjänsten är ett studentjobb som innebär heltidsarbete under somrar och lov. Du arbetar heltid 201606-201608. Under terminer arbetar du deltid - uppskattningsvis 25% - och deltidsarbetstiden förläggs flexibelt på kontorstider i samspråk mellan dig och uppdragsgivaren.

Tjänstebeskrivning
I rollen som Ekonomiassistent kommer du att hantera leverantörsreskontra. Du har en bred kontaktyta såväl internt gentemot kollegor som externt gentemot exempelvis leverantörer. Du ansluter till en arbetsplats som präglas av en öppen och positiv stämning.  Du arbetar i en internationell miljö där engelska är koncernspråk.

Som Ekonomiassistent hos vår kund hanterar du sedvanliga arbetsuppgifter som tillhör leverantörsreskontra:

Leverantörsreskontra – hantering av leverantörsfakturor, attest, kontering och betalningLöpande bokföringAvstämningarVara behjälplig vid månadsbokslut

 Det här är tjänsten för dig som studerar ekonomi vid universitet/högskola och har tidigare arbetserfarenhet inom löpande bokföring. Du får möjligheten att visa vad du går för i en ansvarstagande roll – du utgör leverantörsreskontra - på ett innovativt och internationellt finansbolag!

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som studerar ekonomi vid universitet/högskola och du har minst 2 år kvar på dina studier. Vi tror att du har arbetat inom bokföring/redovisning sedan tidigare. Vi ser gärna att du har arbetat i Agresso, Palette och/eller Visma sedan tidigare, men det är inget krav. Du är systemvan samt lättlärd i affärssystem. Du är datavan och har goda kunskaper i Officepaketet. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift, detta eftersom du arbetar i en internationell miljö.

Som person är du driven och brinner för att lära dig nya saker. Du är framåt och tar för dig samtidigt som du är ödmjuk och har lätt för samarbeta med kollegor. Du är ansvarstagande, noggrann och har ett strukturerat arbetsätt, detta eftersom du arbetar i en arbetar i en deadlineintensiv roll där du utgör leverantörsreskontra. Du är kommunikativ, positiv och har lätt för att kommunicera med alla typer av människor, detta eftersom du har en bred kontaktyta – internt och externt – som innebär att du såväl tar kontakt med dina kollegor på kontoret som att du lyfter luren/skickar mail till kollegor/leverantörer/externa partners utomlands.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW. Tjänsten är ett studentjobb som innebär heltidsarbete under somrar och lov. Du arbetar heltid 201606-201608. Under terminer arbetar du deltid - uppskattningsvis 25% - och deltidsarbetstiden förläggs flexibelt på kontorstider i samspråk mellan dig och uppdragsgivaren. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringsassistent Paola Bustos, 08-407 55 61.

  SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!

 
[ Skicka ansökan ]   Län:
Stockholm

Anställningstyp:
Visstidsanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2016-07-06

Tillträde:
Snarast

Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
Paola Bustos
tfn: +46 84075561

Hemsida:
http://www.sw.se

 

Källa: monster.se

1094 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten