In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Serviceinriktad transportledare till trivsamt bolag

SW Göteborg

Är du en engagerad och serviceinriktad person med tidigare erfarenhet av transportplanering? Brinner du för logistik och vill arbeta i en varierande vardag? I samarbete med vår kund söker vi nu dig som vill ha en koordinerande och ansvarstagande tjänst som transportledare. Vår kund är ett transport- och distributionsföretag som är verksamma i Göteborg. Företaget ingår i en större koncern som är ett ledande miljöföretag och verksamma inom återvinning, energi och vatten.

Tjänstebeskrivning
I din tjänst som transportledare kommer du att arbeta i ett team på 3 personer som ansvarar för planering av transporter. I dina arbetsuppgifter ingår att planera, leda och fördela arbetet till chaufförerna. Du finns behjälplig över telefon för chaufförerna när de stöter på problem under rutterna samt är behjälplig mot företagets kunder vid frågor och bokningar. Vidare hanterar du administrativt arbete i form av schemaläggning, rapportering, dokumentation och avvikelsehantering. Ditt arbete präglas av ett högt tempo och en löpande kontakt med såväl kollegor som kunder med fokus på att ge bästa möjliga service.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet ifrån en liknande tjänst och har vana ifrån transportsektorn. Du har en avslutad YH-utbildning med inriktning logistik, transportplanering eller motsvarande. Du har god lokalkännedom i Göteborg med omnejd. Du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift och har goda kunskaper i MS Office. Har du tidigare arbetat i T5 är det meriterande. B-körkort är ett krav.

Vi tror att du som söker har förmågan att effektivt planera, prioritera och koordinera. Du trivs i en tjänst med där din flexibilitet och serviceförmåga kommer väl till användning. Som person är du ordningssam och strukturerad. Vidare har du en väl utvecklad samarbetsförmåga och trivs i en arbetsmiljö som präglas av sammanhållning, hjälpsamhet och respekt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information
I denna rekrytering samarbetar vi med SW in Scandinavia AB. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Johansson på tel. 031 - 333 54 81 eller på frida.johansson@sw.se

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!

Källa:

20 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten