In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Hållbarhetsstrateg med känsla för helheten

Sydvatten Ab Skåne

Till vår avdelning kommunikation och hållbarhet söker vi nu en hållbarhetsstrateg.

Vi söker dig som motiveras av att ingå i ett samhällsbyggnadsföretag som arbetar med något av det viktigaste vi har - dricksvatten!

Tilltalas du av tanken att arbeta företagsövergripande med hållbarhetsfrågor utifrån ett helhetsperspektiv? Är du kommunikativ, lyhörd och förmåga att skapa goda relationer?

Känner du igen dig i beskrivningen så är du varmt välkommen att söka tjänsten hos oss på Sydvatten!

Vi erbjuder

Hos oss finner du en kultur som präglas av långsiktighet, affärsmässighet och samhällsnytta. Du får goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

Som hållbarhetsstrateg arbetar du företagsövergripande och har ett helhetsperspektiv (dvs. miljömässigt, ekonomisk och socialt) över Sydvattens hållbarhetsarbete. Arbetet sker i nära samverkan med samtliga avdelningar.

Du kommer ha en aktiv och gränsöverskridande roll, vilket innebär ansvar för koordinering och kommunikation av olika utvecklingsprocesser för att tillsammans med andra utveckla bolagets hållbarhetsarbete i enlighet med vår hållbarhetsplan.

Tjänsten som hållbarhetsstrateg är nyinrättad och du tillhör avdelningen kommunikation och hållbarhet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är inom hållbarhetsområdet men du kommer också att utifrån din kompetens och verksamhetens behov även få bidra inom andra verksamhetsområden.

Vi söker dig
Du har en akademisk examen, företrädesvis inom miljö, hållbarhet, ekonomi, statsvetenskap, kommunikation eller annan utbildning som vi finner likvärdig. Du har erfarenhet av kvalificerat arbete på strategisk nivå.

Som person är du i mångt och mycket en förändringsagent och för att lyckas använder du kommunikation som ett viktigt verktyg. Du förstår vikten av att jobba transparent och öka kommunikationen både internt för att driva förändringsprocesser och externt för att kommunicera med övriga intressenter.

Du har kunskap och erfarenhet av arbete med ekonomisk, ekologisk och/eller social hållbarhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av strategiskt kommunikationsarbete liksom av projekt- och processledning.

Förmågan att kommunicera på ett inkluderande sätt, som skapar förståelse, kommer naturligt för dig och du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Du har mycket god samarbetsförmåga och är lyhörd för andras synpunkter och perspektiv. På ett naturligt sätt skapar du goda relationer med interna och externa samarbetspartners. Du är van att planera och organisera ditt arbete på ett metodiskt och strukturerat sätt, både självständigt och i team.

Körkort (B) är ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Anställning vid Sydvatten AB är säkerhetsklassad varvid en registerkontroll kommer att utföras innan anställning.

Kontaktpersoner

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Marie Nordkvist, kommunikations- och hållbarhetschef, marie.nordkvist@sydvatten.se. Observera att ansökan inte tas emot via e-post utan via länken i annonsen.

Övrigt
Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster Sydvatten AB gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Ansökan
Välkommen att söka senast den 2019-08-18.

Källa:

186 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten