In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Kvalitets- och miljöutvecklare sökes

Tamro Ab Göteborg

Dina arbetsuppgifter

Som Kvalitets-och miljöutvecklare tillhör du den centrala kvalitetsorganisationen på Tamro. Ditt arbete utgår från att säkerställa att centrala systemstöd och rutiner följer relevanta lagkrav och ISO-standarder. I ditt arbete planerar du och utför valideringar av våra processer och våra system. Det kan t.ex. handla om nya arbetssätt eller ny utrustning/lokaler.

Du driver ditt arbete genom analys och uppföljning av kvalitetsarbetet på våra anläggningar och i din roll leder du, samordnar och medverkar vid revisioner. Du verkar för att system och arbetssätt hänger ihop och är något du följer upp systematiskt. I din roll fungerar du som internkonsult genom att stötta ledning och verksamhet vid utveckling och förbättring inom såväl kvalitets- och miljöområdet. En naturlig del av ditt arbete handlar om att omvärldsbevaka för att på så sätt säkerställa att våra metoder och verktyg är av bästa karaktär och tillämpas i vår verksamhet.

Då vi ständigt arbetar med förbättringar så är du ett naturligt bollplank och medverkar vid förbättringsrelaterade aktiviteter. Rollen kan även innebära ansvar som systemägare för system kopplade till kvalitet och miljö.

Dina Styrkor
 • Du är van att arbeta strategiskt och övergripande, men också operativt och detaljerat ute i verksamheten
 • Du är en drivande person som med stark analytisk förmåga bidrar till lösningar som skapar hållbar förvaltning och utveckling inom kvalitetsarbetet
 • Ditt arbete präglas av ett gott ordningssinne och du driver ditt arbete självständigt
 • Du är lyhörd och en god kommunikatör och uttrycker dig väl i såväl tal som i skrift
 • Din erfarenhet
 • Vi söker dig som har erfarenhet av kvalitets- och miljöarbete, gärna inom läkemedelsområdet
 • Vi söker dig som har en högskoleexamen som arbetsgivaren bedömer relevant. Utbildningen får gärna ha inriktning mot kvalitets- och verksamhetsutveckling.
 • God datorvana med Office-paketet och särskilt excel
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • Det är meriterande om du har Interrevisorsutbildning och erfarenhet av interrevisionsarbete.

Vi erbjuder dig

Att arbeta i en spännande bransch under ständig utveckling och med ett tydligt och livsviktigt uppdrag.

Det vi gör spelar roll för att människor ska kunna behålla sin hälsa, må bättre och bli friska snabbare. Tamro har lång erfarenhet av att säkerställa läkemedelsförsörjningen till patienter i alla lägen. Ett åtagande som ställer höga krav på kvalitet, säkerhet och effektivitet.

För oss är det viktigt med omtanke, vi tar väl hand om varandra och om den som möter Tamro på ett eller annat sätt.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med stort egenansvar och varierande arbetsuppgifter, din personliga utveckling är viktig även för Tamros fortsatta tillväxt. Vi tror på en tydlig introduktion för att skapa de bästa förutsättningarna för dig att lyckas i din nya roll, men det slutar inte där. Kompetensutveckling sker hela tiden som syftar till att vi frigör just din potential.

Övrigt om tjänsten och hur du söker
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Placering: Göteborg
 • Arbetstid: Dagtid
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning om 6 månader kan komma att tillämpas
 • Bifogas i ansökan: CV, personligt brev samt betyg från universitet och/eller gymnasiet
Sök redan idag! Du klickar på knappen "Ansök nu" för att söka jobbet. Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Källa:

267 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten