In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Ekonomi- & personalassistent

Tego System Ab Skåne

Vi behöver nu komplettera vårt team med en Ekonomi- & personalassistent

Är du serviceminded och trivs med att ingå i team? Vi söker dig som brinner för siffror och samtidigt har ett intresse för personaladministrativa uppgifter. Tjänsten är bred och i rollen som ekonomi- & personalassistent kommer du att arbeta med leverantörsreskontra, med arbetsuppgifter såsom scanning, kontering, utskick för attest samt betalningar. Vidare kommer du också bistå vid månads- och årsbokslut. Du tar hand om kundreskontran gällande betalningar, påminnelse och avstämningar. Det kommer även att ingå löner och andra personaladministrativa arbetsuppgifter. Du rapporterar till Ekonomichefen.

Vi vill att du:
  • har relevant utbildning/erfarenhet inom området.
  • är strukturerad, noggrann och har lätt för att prioritera.
  • har en positiv inställning, är nyfiken, driven och har lätt för att lära nytt.
  • är social till din natur med en genuin känsla och intresse för människor och service.
  • har mycket god datorvana och kommunicerar med lätthet på svenska och engelska.
  • ser våra värderingar ”engagemang, ansvar och öppenhet” som viktiga för dig på din arbetsplats.
Meriterande är erfarenhet från Hogias löne-och HR-program samt kunskap om avtalen IF Metall & Unionen. Det är även ett plus om du har erfarenhet från vårt affärssystem Microsoft Dynamics
AX. För att trivas i rollen är du lättsam, driven och engagerad. Du är en glädjespridare som är trygg i dig själv. Självklart är du noggrann och mån om att göra ett bra arbete så vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Tego som arbetsgivare
Tego ger dig möjlighet att växa i din professionella roll och utvecklas som människa. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare med en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

Vi välkomnar alla sökande som uppfyller våra krav oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund.

Välkommen med din ansökan! Du kommer att länkas till en ny sida där du sedan enkelt kan bifoga ditt brev och CV. Urvalet kommer att ske löpande varför vi ser fram emot din ansökan snarast! Vid frågor kontakta Ann-Sophie Wågö 0410-25088, Comline Rekrytering.

Källa:

32 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten