In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Transportledare och ordermottagare till spännande företag

Tekniska Verken Östergötland

Gillar du att vara spindeln i nätet? Har du skinn på näsan och våga gå in och styra upp saker om det behövs? Vi söker nu en Transportledare/Ordermottagare till stort företag i Linköping. Uppdraget förväntas starta omgående. Sök redan idag - urval sker löpande.

Vårt erbjudande

Du kommer att jobba tillsammans med ett glatt och engagerat gäng som alla har fokus på att ge företagets kunder en serviceupplevelse som överträffar deras förväntningar.

I arbetet ingår:
  • Ta emot avrop på tömning av containrar och återvinningskärl
  • Vara transportledare för våra entreprenörers chaufförer
  • Återrapportering av utförda transporter för vidare fakturering
  • Försäljning av återvinningstjänster - både engångsuthyrningar och långtidsuthyrningar för privat och företag
  • Rådgivning och information via telefon för Tekniska verkens tjänster
Vem är du?

Vi söker dig som är serviceminded och som drivs av att nå uppsatta mål. Vi ser gärna att du har god lokalkännedom i Linköping samt säljerfarenhet sen tidigare.

Hos oss är det stundtals högt tempo så du är stresstålig och gillar att prestera när det händer mycket. Efter upplärning är du självgående, flexibel och initiativtagande.

Du behärskar svenska och engelska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet, att du är genuint intresserad av att bidra så att vi utvecklas till regionens bästa kundservice. Vi vill att du alltid har kundfokus i ditt agerande och förstår att du är företagets ansikte utåt i varje kundkontakt.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Källa:

192 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten