In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Teknologisk Institut söker serviceinriktad Utbildningskoordinator/Ekonomiassistent

Teknologisk Institut Göteborg

Vill du vara en av dem som ansvarar för att våra deltagare på Teknologisk Institut får en bra och högkvalitativ upplevelse och en snyggt paketerad utbildning levererad och har dessutom hög servicekänsla och ekonomiskt sinnelag?
Arbetsbeskrivning

Teknologisk Institut utbildar främst inom teknik, ledarskap, samhällsutveckling, offentlig administration, vård och skola. Våra kunder kommer från både privata och offentliga företag, små som stora organisationer.

I rollen ingår bl. a följande uppgifter:
  • Bokning av lärare och lokaler, extern och intern
  • Beställning och distribution av utbildningsmaterial samt digitalisering av utbildningsmaterial
  • Iordningställande och beställning av transport av intern eller extern övningsutrustning
  • Bokning av studiebesök i anslutning till kursgenomförande
  • Interna och externa kontakter med kursledare/talare, kurscentra och projektledare
  • Rådgivning/hänvisning i samband med kundkontakt
  • Kostnadsuppföljning samt bevakning och kontering av inkommande leverantörsfakturor
  • Ansvara för kund- och leverantörsreskontra
  • Göra avstämningar samt vara behjälplig vid månads- och årsbokslut
Vem är du?
Vi söker dig som har hög servicekänsla, kan arbeta självständigt och fokuserat.
Du är strukturerad och kan effektivt planera för att kunna arbeta med många olika uppgifter samtidigt. Du har goda teoretiska kunskaper inom ekonomi samt några års praktisk erfarenhet av arbete med ekonomi eller flera års relevant arbetslivserfarenhet.

Arbetsplatsbeskrivning
Vi erbjuder dig är en trivsam arbetsplats med glad och energirik miljö. Som Utbildningskoordinator/Ekonomiassistent på Teknologisk Institut får du möjlighet att arbeta på ett spännande företag där man ger medarbetarna stort ansvar och förtroende.

TEKNOLOGISK INSTITUT är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag. Med hundratals kurser, interaktiv onlineutbildning och konferenser bidrar vi årligen till uppåt 10 000 personers kompetensutveckling. Vi ger dig värdefulla kunskaper och erfarenheter så att du och din organisation tryggt kan möta omvärldens krav på utveckling och förändring. Företaget ägs till 100% av danska Teknologisk Institut som blivit valt till Danmarks populäraste arbetsgivare vid flertalet tillfällen.

Välkommen med din ansökan!
Stämmer detta in på dig? Skicka in din ansökan idag eller senast den 31 december 2019. Vänligen inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta
Camilla Parkler 0765-275533 eller Birgitta Olausson Korpi 0765-275551.

Anställningsvillkor: Heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning

Eftersom vår rekryteringsprocess äger rum elektroniskt är det viktigt att du anger rätt e-postadress i ansökningsblanketten. Om det är felaktigt kommer du inte att få ett svarbrev från oss.

Skicka ansökan

Källa:

252 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten