In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

TFIP söker en rekryterare

TFIP Sweden AB Göteborg

Vad får du göra hos oss?

Som rekryterare hos oss får du ansvara för en av våra absolut viktigaste uppgifter - att attrahera fler ingenjörer att bli en del av Team TFIP! Vi behöver rekrytera många fler och söker dig som vill hjälpa oss att lyckas med detta. Som rekryterare hos oss får du huvudansvaret för hela rekryteringsprocessen. Du kommer få utarbeta rutiner, arbetssätt och mallar samt hjälpa oss andra att bli riktigt vassa på hantverket. Vi värdesätter detta arbete och inser att en lyckad rekryteringsprocess är viktigt för vår överlevnad. Hos oss får du ta ansvar från början till slut, från att samla information, annonsutformning, intervjuer, återkoppling till kandidaterna samt onboardingprocessen, där du har huvudansvaret i att säkerställa att nyanställda välkomnas och introduceras enligt konstens alla regler på TFIP.

Vi hoppas att du dessutom vill vara del i att utveckla vår rekryteringsstrategi och har en skarp blick framåt. Du är en viktig del i vårt arbete kring Employer Branding, det är något vi brinner för och det tänker vi att du också gör! Hos oss är marknadsföring, kommunikation och Employer Branding samma sak, och vi arbetar tillsammans för att visa vilka vi är och locka de som vill vara en del av vår resa. Du ansvarar för annonsering både via våra kanaler men också på mer kreativa sätt, vi ser gärna att du är nytänkande i hur vi ska hitta kandidater och väcka intresse för våra tjänster.

I rollen ingår också att ansvara för de arbetsmarknadsmässor vi deltar i, du äger processen från anmälan till uppföljning av intressanta kandidater. Då vi arbetar mycket mot studenter ser vi gärna att du är kreativ runt hur vi kan locka unga genom trainee-program, ex-jobb och att synas på relevanta utbildningar.

Vem hoppas vi att du är som person?

Vi tror att du är innovativ och hittar på smarta lösningar för att hitta nya talanger. Du är öppen, orädd och gillar att arbeta i en miljö som ständigt förändras. Du arbetar fokuserat för att uppnå resultat och trivs med att ha eget ansvar för att strukturera ditt arbete. Du driver dina processer framåt, och du tycker om att slutföra arbetsuppgifter. Du är en problemlösare, eftersom det är det rekryterare gör hela dagarna! Du kommer ställas inför situationer som kräver att du agerar både snabbt och effektivt så att din tid läggs på rätt saker. Vi tror att du är social och bidrar med bra energi till teamet du arbetar med. Du tycker om att ta nya kontakter och är en fena på att utvidga vårt nätverk.

Vad behöver du ha med dig för att matcha?
  • Då du ska ta fram underlag och annonser ser vi att du är riktigt vass på att uttrycka dig i skrift, och det är en fördel om du tycker om att formulera texter som är tilltalande för målgruppen. Du ska också kunna uttrycka dig väl och vara kommunikativ i det svenska språket.
  • Några års erfarenhet från att ha arbetat med en hel rekryteringsprocess, från idé och rollutformning till signering och firande av lyckad rekrytering. Du har också snuddat vid Employer Branding och har en uppfattning kring hur man kan jobba här, så att vi kan ta oss till nästa steg.
  • Du behöver tycka det är kul med resor då du löpande kommer att få resa till Falun och Stockholm där våra andra kontor ligger samt till alla de arbetsmarknadsmässor som du tycker vi ska finnas på. I din roll ansvarar du för rekryteringarna nationellt.
Det här ser vi som en bonus:
  • Det är en merit om du har några års erfarenhet inom rekrytering av tekniska tjänster och förstår de olika tekniska rollerna.
  • Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning.
  • Erfarenhet från testverktyget Thomas international.
  • Körkort.
  • Kunnig inom Office 365.
  • Tidigare arbetat med rekryteringssystemet Reachme.
Din närmsta chef är marknads- och kommunikationsansvarig och du kommer vara en del av verksamhetsstödet som arbetar med allt från administration till IT. Vi är en grupp som arbetar tajt trots olika arbetsuppgifter. Vi växer mycket som företag, så för rätt person finns möjlighet att utvecklas och ta på sig nya arbetsuppgifter.

Lite mer om oss på TFIP:

TFIP är en komplett projekteringskonsult som arbetar med några av Sveriges största infrastrukturprojekt.

Vi har kompetens inom flera olika teknikdiscipliner vilket gör att vi skapar tekniska helhetslösningar där samverkan mellan de olika disciplinerna gör oss framgångsrika. TFIP är ledande när det kommer till att arbeta med moderna verktyg och programvaror, vilket gör oss till en attraktiv partner och arbetsgivare.

För att möta framtidens behov skapar TFIP moderna lösningar där fokus ligger på cirkulär ekonomi, långsiktighet, hållbarhet och miljö.

Nyfiken?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor kring tjänsten får du gärna kontakta rekryteringskonsult Jenny-Ann Löfgren, 0760-00 18 16. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 1 oktober 2019. För att veta om du är rätt person innehåller våra processer både tester och intervjuer. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men ser fram emot att få din ansökan via länken.

Varmt välkommen med din ansökan!

Källa:

261 dagar sedan

Sök jobb
Tillbaka till sökresultaten