In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Affärsområdeschef inom läkemedel till B.Braun Medical

The Place AB Stockholm

Vi söker nu en affärsområdeschef inom läkemedel till B. Braun Medicals nya fräscha kontor i Danderyd. B. Braun Medical erbjuder dig en utvecklande roll inom spännande produktområden där du får möjlighet till personlig utveckling, kontinuerliga utbildningar och personalförmåner utöver det vanliga. Du kommer i rollen ha ett självständigt arbete (20%) ute på fältet och arbeta med starkt motiverade kollegor som brinner för sitt arbete.

Rollen
Som Affärsområdeschef inom Critical Care kommer du få möjligheten att leda utvecklingen av ett spännande affärsområde. I rollen arbetar du strategiskt med att leda och utveckla två medarbetare i teamet men också utvecklingen inom affärsområdet. Du ansvarar för och arbetar med våra produkter inom Critical Care som är flytande läkemedel. Ditt främsta fokus i rollen är att genomföra marknadsanalyser, implementera och utbilda samt sälja in produkterna både före och efter en upphandling. Du kommer tillsammans med teamet bidra till företagets fortsatta utveckling och tillväxt vilket är en viktig del av rollen. Vi söker därför dig som är en driven entreprenör som tillsammans med teamet hittar nya lösningar och levererar mervärde till sjukvården. Du arbetar även självständigt och resultatinriktat ute på fältet. Försäljningsarbetet varierar där du under vissa perioder jobbar mer med sälj. Även fast du kommer spendera mestadels av din tid på kontoret i Danderyd så ingår det en del resor och du får räkna med ca 60 övernattningar per år.

Som medarbetare hos oss erbjuder vi dig ett härligt arbetsklimat med spännande produktområden och starkt motiverade kollegor. Rollen ger stor möjlighet till personlig utveckling och du får kontinuerlig utbildning och coachning inom affärsområdena samt säljteknik

Dina tidigare erfarenheter

För att lyckas och göra succé i rollen tror vi att du har följande bakgrund:
  • Akademisk utbildning inom relevant område
  • Varit en framgångsrik ledare inom läkemedelsförsäljning
  • Erfarenhet av upphandlingar och upphandlingsprocesser för läkemedel
  • LIF-utbildning
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Mycket goda kunskaper i Officepaketet
  • B-körkort
Vem är du?

För den här rollen ser vi att du har mycket goda ledaregenskaper och erfarenheter. Du brinner för affärer och försäljning och har en god strategisk förmåga där du leder utvecklingen inom affärsområdet. Som affärsområdeschef är det viktigt att vara flexibel och lösningsorienterad i ditt ledarskap. Du är prestigelös och har inga problem med att jobba operativt tillsammans med medarbetare ute på fältet

Passar beskrivningen in på dig? Kul! Sök tjänsten redan idag då vi jobbar med löpande urval!

Anställningen

Det här är en rekrytering där du blir anställd direkt av B. Braun Medical AB. Det är en heltidstjänst med start enligt överenskommelse.

B.Braun Medical AB

B. Braun Medical AB är ett helägt dotterbolag till B. Braun Melsungen AG, ett tyskt familjeägt företag med mer än 180 års erfarenhet inom det medicinska området. B. Braun-koncernen som grundades 1839 omsätter idag 6,7 miljarder euro och har över 62 000 anställda världen över. B. Braun Medical AB, som klassas som ett AAA-företag, är i en expansiv fas och kommer i år att omsätta omkring 500 miljoner.

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag - och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

Källa:

32 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten