In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Produktionstekniker till Thule Sweden AB

Thule Group Jönköping

Att Thule Group är en attraktiv arbetsplats vet de flesta tekniker och ingenjörer. Det är en internationell koncern med passionerade medarbetare som utvecklar säkra, lättanvända och snygga produkter för aktiva familjer och friluftsentusiaster. För att lyckas med det är förbättringsarbete och teknisk utveckling en förutsättning, vilket ger den produktionstekniska avdelningen en viktig roll i organisationen som "bryggan" mellan R&D och Produktion.

Thule Sweden AB utökar den produktionstekniska avdelningen och är på jakt efter ännu en skicklig tekniker och bra kollega som ska bidra till företagets fortsatt utveckling. Som produktionstekniker arbetar du främst med investeringar, beredningar inklusive PPAP och FME samt process- o teknikutveckling. Den produktionstekniska avdelningen är totalt ca 14 kompetenta tekniker och du rapporterar till Production Engineering Manager

Dina arbetsdagar består av spännande och utmanande projekt som bl.a. ska bidra till att effektivisera lackeringsprocessen och skapa än bättre struktur i beredningarna.

Lämplig bakgrund för att lyckas i tjänsten är gärna någon form av eftergymnasial utbildning och minst fem års yrkeserfarenhet från produktionstekniskt arbete där du framgångsrikt drivit produktionsutveckling och förbättringsarbete. Du behöver goda kunskaper om produktionsprocesser/- metoder. Särskilt meriterande är erfarenheter från fordonsindustrin och kunskaper om lackering och extrudering. Du har koll på Produktionsekonomi och kan kalkylera och driva investeringar. Vi förutsätter att du har en verktygslåda för förbättringsarbete liksom kunskaper om PPAP och FMEA.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har hög kompetens inom affärssystem och IT. Projektledning är en annan viktig kompetens.

Förutom att du är stark på logisk problemlösning vill vi att du drivs av utveckling och har ett strukturerat arbetssätt för att omsätta idéer i konkreta förbättringar och utvecklingsprojekt. I din yrkesroll behöver du vara en anpassningsbar, kommunikativ person med ledaregenskaper. Som kollega värdesätter vi samarbetsförmåga och att du bidrar med god stämning både i jobbet och vid fikabordet.

I denna rekrytering samarbetar Thule Group med Codeq. Information om tjänsten och företaget lämnas av Magnus Ryberg, 0370 - 123 00, eller Christer Johansson, 0393-77 99 95.

Placeringsort: Hillerstorp

Ansökan senast 25 augusti via www.codeq.se.

Källa:

158 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten