In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Digital Business Controller

Tingstad Göteborg

Lockas du av att arbeta affärsnära och projektbaserat med digital affärsanalys? Vill du nyttja din analytiska förmåga och ditt affärsintresse i din yrkesroll?
Då tycker vi att du ska söka tjänsten som Digital Business
Controller på Sveriges näst största E-handelsföretag, Tingstad.
Tingstad är marknadsledande B2B leverantör av förbrukningsvaror, arbetskläder och utrustning med verksamhet i Sverige, Norge och Finland


OM JOBBET

I rollen som Digital Business Controller på Tingstad erbjuds du möjligheten att arbeta i en affärs- och verksamhetsnära roll tillsammans med kompetenta kollegor på ett företag som är under stark digital framfart och som satsar inför framtiden. Du kommer in i en expansiv fas och då rollen är ny i företaget erbjuds du även möjligheten att vara med och påverka rollens utformande och ditt arbetssätt framåt.

Du arbetar mycket nära affären, där ditt ansvar är att följa upp kring lönsamhet, kostnader, prissättning och resultat i de aktuella projekten som rör e-handel och digital marknadsföring.
Vidare innefattar rollen flertalet analytiska moment, där du bland annat gör kundanalys, konkurrensanalys och lönsamhetsanalys. Syftet med dina bedömningar är att säkerställa långsiktiga och lönsamma affärer och investeringar.

Du arbetar i företagets affärssystem Jeeves, statistiksystem QlikView, Google
Analytics samt en rad andra digitala mät- och statistikverktyg.

Du arbetar nära Marknadschef som du även rapporterar till.

DIN PERSONLIGA PROFIL

Vi tror att du som söker är en driven och självgående person som drivs av att förbättra och vidareutveckla verksamheten. Du har en stark analytisk förmåga och tar stort ägandeskap för dina ansvarsområden och kan arbeta strukturerat och självständigt.

Du har en förmåga att omsätta siffror till praktiken och paketera dina analyser på ett snyggt och lättförståeligt sätt.
Du är engagerad i de rapporter du tar fram och både förankrar dem i verksamheten och kommer med förslag på åtgärder, som du även följer upp.

DINA ERFARENHETER & MERITER

  • Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande kunskaper
  • Du har några års arbetslivserfarenhet som Business Controller
  • Du har mycket goda kunskaper i Excel och en god systemvana
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska
  • Tidigare erfarenhet av e-handel är mycket meriterande

OM TJÄNSTEN & ANSÖKAN


Känns detta som ett spännande nästa steg i din karriär? Då är du varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer och tillsättningar sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med placering på vårt huvudkontor i Göteborg, Marieholm - ett par km från Centralstationen.

Skicka din ansökan till: emma.diedrich@tingstad.se

Källa:

68 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten