In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Tekniker till marknadsledande B2B-företag

Tingstad Stockholm

Vi rekryterar service tekniker
i Stockholm till vårt kundsegment Storhushåll & Restaurang.

Tingstad är marknadsledande distributör av förbrukningsmaterial, arbetskläder, rengöringsprodukter och utrustning inom restaurangbranschen. Vi har ett brett sortiment av konkurrenskraftiga disksystem som skapar stora besparingar för våra kunder. Vi har idag en flotta bestående av 25 servicetekniker för diskutrustning, nu söker vi fler.

VI ERBJUDER DIG

Som servicetekniker på Tingstad får du ett självständigt och ansvarsfullt arbete inom ett väletablerat och familjeägt företag med mycket hög kundnöjdhet och stark tillväxt.
Du blir en representant för ett framgångsrikt servicekoncept och starkt varumärke, och blir en del av vårt Malmökontor med flera trevliga kollegor.
I tjänsten ingår servicebil, telefon och fast lön. Som anställd på Tingstad ingår du även i företagets generösa vinstdelningsprogram.

OM JOBBET

Våra servicetekniker utför installationer, förebyggande service och funktionskontroller på våra egna disk- & doseringsutrustningar hos kunder inom restaurang och storkök.
Reparationer och byte av reservdelar på diskmaskiner ingår också i det dagliga arbetet. Som servicetekniker på Tingstad kommer du även att fungera som rådgivare till våra kunder, för att säkerställa att de uppnår en optimal diskrumsekonomi och en hög diskkvalitet.

DU SOM SÖKER

Som servicetekniker på Tingstad kommer du ständigt i kontakt med våra kunder, det är därför viktigt att du har en fallenhet för sociala och affärsmässiga kontakter
  • Du har en bakgrund inom maskinservice eller erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter
  • Du är positiv och lösningsorienterad
  • Du innehar B-körkort
  • Erfarenhet inom restaurangbranschen är meriterande

OM TJÄNSTEN & ANSÖKAN
Tjänsten är en tillsvidareanställning
på 100% med placering på vårt kontor i Stockholm och tillträde snarast enl. överenskommelse.

Vi intervjuar löpande, tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vill du jobba på Tingstad?

Skicka ditt personliga brev & CV
till simon.nilsson@tingstad.se

Källa:

225 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten