In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

AML analytiker till bank i Stockholm

Tng Group Ab Stockholm

Vi söker nu dig som har erfarenhet av AML analyser kring komplexa investmentbolag till vår kund i Stockholm. Läs mer här!

Som AML analytiker hos vår kund jobbar du främst med att analysera och göra riskbedömningar kring stora bolag och bolag inom private equity. I jobbet kommer du dagligen att arbeta med frågor inom compliance för att förhindra penningtvätt och CFT. Detta jobb är perfekt för dig som har analytisk förmåga och vill använda dina kunskaper inom området AML, CFT och Compliance.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att bli en del utav AML/CFT-avdelningen hos vår kund, som i sig är en del av den interna riskorganisationen och du arbetar främst med bolag på den svenska marknaden, men har mycket samarbeten med kollegor inom riskorganisationen på nordisk nivå.

Det här är ett uppdrag via TNG vilket innebär att du blir anställd utav TNG men jobbar ute hos vår kund under hela perioden. Uppdraget kommer att pågå minst 12 månader med start 20 augusti 2019. Som anställd konsult hos TNG får du ta del av våra förmåner.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som AML Analytiker har du en stor roll i bankens utredande arbete att förebygga och bekämpa ekonomisk brottslighet och terrorfinansiering. Du arbetar med den svenska marknaden där du analyserar och riskbedömer stora bolag samt investmentbolag inom Private Equity.

Du kommer att:
  • utreda, analysera och dokumentera ägarstrukturer för storbolag och private equity
  • göra kontroller mot sanktionslistor och utreda transaktioner med förhöjd risk för penningtvätt
  • ta fram dokumentation och juridiska beslutsunderlag på engelska
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som AML Analytiker hos vår kund arbetar du enbart med stora företag och investmentbolag inom private equity. Eftersom arbetet bygger på riskbedömning innebär det mycket analys och utredning på kundnivå och kring ägarstrukturerar och det kräver i vissa fall kundkontakt för att exempelvis inhämta information om transaktioner.

Jobbet planeras starta 20-21 augusti och pågå 12 månader. Du kommer vara placerad på hos vår kund på deras kontor som ligger på Regeringsgatan, Stockholm.

VEM ÄR DU?

För jobbet ser vi att du har ett par års arbetslivserfarenhet inom AML eller compliance samt avslutad universitetsutbildning, gärna inom ekonomi eller juridik. Du behöver ha erfarenhet av liknande ärenden samt mycket god förståelse för bolagsuppbyggnad och ägarstrukturer, då du utreder komplexa bolagsstrukturer i dina dagliga ärenden.

Det är viktigt att du kan arbeta på både engelska och svenska och har en hög och professionell nivå på din engelska så väl som svenska, i både tal och skrift, då du använder och tar fram juridisk dokumentation och beslutsunderlag. Du kommer även ha kundkontakt i viss mån och därför är det viktigt att du kan hålla en hög servicenivå, ha integritet och kunna arbeta under sekretess.

Som person ser vi att du är analytisk och har lätt för att se sammanhang och utläsa mönster och strukturer ur en stor mängd information, då du kommer jobba självständigt med dina ärenden och beslut. Då dina ärenden kommer att vara komplexa så krävs det att du är uthållig och trivs med ett detektivliknande arbete för att hitta svaren. Ett mycket stort intresse för frågor relaterade till compliance och AML är också viktigt.

Är du på jakt efter ditt nästa jobb inom AML och Compliance där du vill fortsätta arbeta med AML frågor på en hög bolagsnivå? Skicka in din ansökan nu!

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Källa:

127 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten