In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Fastighetsförvaltare till stor aktör i Stockholm

Tng Group Ab Stockholm

Vi söker för en kunds räkning en erfaren fastighetsförvaltare till ett spännande företag där du får arbeta kundfokuserat. Sök nu!

Trivs du med kundkontakt och vill du jobba i en varierande roll inom fastighetsförvaltning? Vill du kunna jobba nära dina kunder och skapa ett gott intryck för långsiktiga samarbeten? Vi söker en engagerad och erfaren fastighetsförvaltare till ett ledande kooperativt företag i Stockholm. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I denna tjänst erbjuds en dynamisk roll där du får jobba med relationsskapande både internt och externt. Du blir en del av ett härligt team om cirka 16 personer där handlingskraft genomsyras. Du kommer få ett stort förtroende för att arbeta självständigt, ta eget ansvar och egna beslut som berör dina kunder i rollen som fastighetsförvaltare. Du kommer ansvara för ett geografiskt område i norra Stockholm.

Dina framtida arbetsuppgifter

I din tjänst som fastighetsförvaltare har du ett helhetsansvar för dina kunder och fastigheter i ditt geografiska område. Du ansvarar bland annat för att:
  • Ha kontinuerlig kontakt med kunder för att kunna sätta upp strategiska planer och delta vid kundmöten
  • Hantera administrativa uppgifter som förvaltningsrapporter, fakturakontroller och försäkringsärenden
  • Administrera upphandlingar och ha kännedom om kundavtal
  • Utföra underhållsbesiktning, samt lokal- och lägenhetsbesiktning
  • Hjälpa till vid akuta fel och skadehantering
  • Jobba aktivt med att sälja in extratjänster
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en heltidstjänst där du arbetar vanliga kontorstider kl. 8.00-17.00. Då du spenderar mycket av din tid hos dina kunder så erbjuds du en poolbil, alternativt att du kör egen bil och får milersättning. Du jobbar nära ditt team och rapporterar till affärsområdets chef. Det kan förekomma kvällsmöten med kunder.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom fastighetsförvaltning eller liknande område. Vi räknar med att du har erfarenhet inom fastighetsförvaltning och har tidigare arbetat med att planera underhåll. Det är ett krav att du innehar B-körtkort.

Vidare tror vi att du är ansvarstagande och affärsmässig och ser gärna till att få saker gjorda. Då du jobbar mycket med kunder ser vi gärna att du är kommunikativ i ditt arbetssätt och trivs med relationsbyggande. Du ansvarar för dina fastigheter vilket innebär att du är självständig.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Källa:

230 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten