In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

HR-generalist till framtida uppdrag i Göteborg!

Tng Group Ab Göteborg

Letar du efter ditt nästa drömjobb som HR-generalist? Nu söker vi dig med erfarenhet inom HR för framtida uppdrag i Göteborg!

Vi ser en ökad efterfrågan hos våra kunder av erfarna HR-generalister för kortare och längre uppdrag. Vi vill gärna komma i kontakt med dig som tidigare har arbetat brett med HR-arbete och nu vill utvecklas i din roll på såväl strategisk som operativ nivå.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig möjligheten att matchas utifrån din bakgrund och dina ambitioner framöver mot våra framtida möjligheter som konsult via oss. Genom att arbeta som konsult hos TNG får du chansen att jobba hos en av våra spännande kunder. Det är en utmärkt chans för dig som vill förvärva dig erfarenhet eller få in en fot på ett intressant företag. Många av våra konsultuppdrag kan leda till direkt anställning hos kund.

Dina framtida arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna som HR-generalist kommer att variera baserat på företag och rollkomposition, men vanligt förekommande arbetsuppgifter kan vara:
  • Erhålla support och stöttning inom HR-området för chefer och ledning.
  • Ansvara för administrativa uppgifter kopplat till exempelvis avtal, lön, onboarding, personalinformation, och policies.
  • Driva interna förbättringsprojekt kopplat till exempelvis arbetsmiljö, medarbetarnöjdhet och employer branding.
  • Ansvara, alternativt vara behjälplig, vid rekrytering tillsammans med HR-chef alternativt rekryterande chef.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Därför kan det vara bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av HR-arbete och kan snabbt sätta dig in i nya organisationer. Vi ser även att du har relevant utbildning, exempelvis personalvetarutbildning eller likvärdig.

För att lyckas i rollen har du ett starkt målfokus vilket leder till att du får saker gjorda, samtidigt som du inte är rädd utveckla befintliga rutiner. Du skapar förtroende på alla nivåer inom organisationen och har lätt att få med dig dina kollegor, genom öppen och tydlig kommunikation.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Källa:

258 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten