In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Incident Manager till stort IT-bolag i Stockholm!

Tng Group Ab Stockholm

Vi söker en Incident Manager till ett stort IT-bolag i Stockholm. Har du erfarenhet av att utreda incidenter? Sök här!

Har du erfarenhet av Incident Management och är på jakt efter nytt uppdrag med start i augusti? Vi söker en ny medarbetare till ett stort IT-bolag i Stockholm, som kommer att driva incidenter från start till mål i en spindeln-i-nätet roll. Intressant för dig? Läs mer här och sök idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Incident Manager erbjuds du en spännande och varierande roll med stor möjlighet att påverka arbetet, både på kort och lång sikt. Vår kund är ett stort tech-bolag i Stockholm.

Du kommer att formellt vara anställd av TNG. För oss på TNG är det oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du omfattas också av våra övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Som konsult på TNG kommer du även ha en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som har kontinuerlig kontakt med dig, arbetar för att du ska få en önskad utveckling i din yrkesroll samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Incident Manager kommer du att:
  • jobba aktivt med processerna och säkerställa att de utvecklas och efterlevs på rätt sätt
  • driva incidenter från start till mål
  • vara primär kontakt - både för kunder och interna kollegor
  • säkerställa en god leverans
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett uppdrag som är hos ett stort IT-bolag, med kontor i norra Stockholm. Start sker i augusti och konsultuppdraget pågår till och med februari, med möjlighet till förlängning eller överrekrytering.

VEM ÄR DU?

För den här rollen söker vi dig som:
  • har jobbat i en liknande roll tidigare
  • har erfarenhet av att jobba i enlighet med ITIL
  • har flytande kunskaper i svenska och engelska
INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Källa:

62 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten