In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Jobb inom kundtjänst i Stockholm omgående

Tng Group Ab Stockholm

Vi söker dig som vill jobba inom kundtjänst med start omgående i centrala Stockholm. Välkommen med din ansökan!

Vill du jobba med kundtjänst på på ett välkänt bolag i Stockholm? Vi söker dig som är serviceinriktad, systemintresserad och vill jobba under sommaren med kundservice!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjligheten att bli del av ett härligt team där vardagen präglas av omväxling och lösningsfokus. Du har en bred roll inom kundtjänst som präglas av dynamik och profession. Du kommer vara med om en systemimplementation och få möjlighet att jobba i flera system samtidigt. Du kommer att arbeta ute hos vår kund under hela perioden och vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som medarbetare inom kundtjänst kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Ta emot samtal och mail från kunder och intern personal
  • Registrera och administrera ordrar i systemet
  • Enklare fakturahantering
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Kunden sitter i fina lokaler på Kungsholmen och du arbetar vardagar, schemalagda tider mellan 07-17 (38,5 timmar i veckan). Tjänsten är tänkt att starta omgående och sträcker sig till sista september 2019 med goda möjligheter till förlängning.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är serviceinriktad och gillar att arbeta administrativt. För att trivas i rollen ser vi att du tidigare har arbetat inom kundtjänst eller med liknande arbetsuppgifter. Du har en god kommunikativ förmåga då du hanterar ärenden med olika kontaktytor. Det är meriterande om du har erfarenhet av kundtjänstarbete från större företag.

Du kommer att arbeta i flera olika system och hantera mycket information, vilket förutsätter att du är noggrann, ansvarsfull och har en god problemlösningsförmåga.

Låter det här som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan!

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Källa:

119 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten