In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Problem Manager till stort IT-bolag i Stockholm!

Tng Group Ab Stockholm

Vill du jobba som Problem Manager på ett stort IT-bolag i Stockholm? Vi söker en konsult med start augusti, sök här!

God vana av ITIL och vill axla en nyckelroll för att säkerställa stabil drift hos vår kund, som är ett stort IT-bolag? Till teamet inom Service Management söker vi nu en ny Problem Manager, där du kommer få säkerställa god kvalitet på lösningarna som används. Läs mer här och sök idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund är ett stort tech-bolag i Stockholm och du kommer erbjudas en roll som Problem Manager, med stort ansvar över hela "problem-processen" där du som mål har att säkerställa ett kvalitativt arbete och att teamet jobbar så optimalt i processerna som möjligt.

Du kommer att formellt vara anställd av TNG. För oss på TNG är det oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du omfattas också av våra övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Som konsult på TNG kommer du även ha en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som har kontinuerlig kontakt med dig, arbetar för att du ska få en önskad utveckling i din yrkesroll samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Problem Manager kommer du att:
  • vara ansvarig för "problem-processen" genom att granska, kvalitetssäkra, övervaka, lösa och stänga ärenden
  • vara den primära kontaktpunkten för externa och interna parter när det gäller problemhantering
  • säkerställa stabil drift och minska mängden återkommande incidenter
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett uppdrag som är hos ett stort IT-bolag, med kontor i norra Stockholm. Start sker i augusti och konsultuppdraget pågår till och med februari, med möjlighet till förlängning eller överrekrytering.

VEM ÄR DU?

För den här rollen söker vi dig som:
  • har god erfarenhet av att arbeta enligt ITIL och ITSM (är du dessutom certifierad ITIL-användare är det ett stort plus!)
  • har en förståelse för serviceorienterade IT-organisationer
  • har flytande kunskaper i svenska och engelska
INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Källa:

62 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten