In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Biträdande projektledare installation Tvärförbindelsen

Trafikverket Stockholm

Arbetsuppgifter
Som biträdande projektledare installation inom program Tvärförbindelsen Södertörn är du tillsammans med projektledaren en av nyckelpersonerna i programmets organisation. Tillsammans med projektledaren så leder du projekterings- och entreprenadarbetet inom alla installationer som ingår i projektet (både på ytan samt i de tre tunnlarna) och du har tillsammans med projektledaren ett leverans- och resultatansvar tillsammans med din projektgrupp.

I rollen ingår mycket samverkan med leverantörer; eftersom en betydande del av leveranserna kommer att utföras av kontrakterade konsulter och entreprenörer. Även kontakter och samverkan med andra interna och externa parter, t.ex. berörda kommuner, Trafikförvaltningen och Länsstyrelsen är viktiga och omfattande. Projektet har också ett medialt intresse, vilket innebär att du kommer ha kontakt med media.

Arbets- och ansvarsfördelning mellan biträdande projektledare och projektledare beslutas gemensamt i samråd utifrån kompetens, erfarenhet och önskemål. (se annons Projektledare installation)

Kvalifikationer
Vem är du?

Som person är du en företrädare för projektet både externt och internt. Vi ser därför att du har god förmåga att bygga förtroende och långsiktiga relationer, att kommunicera utifrån mottagarens behov och att skapa engagemang och delaktighet i organisationen. Du har en god förmåga att skapa väl fungerande strukturer för projektets arbete och du gillar att leverera resultat. Du förstår att ett gott samarbete inom organisationen, med leverantörer och intressenter är en framgångsfaktor. Du sätter tonen och är ledande i samverkansarbetet.

Du som söker har flerårig erfarenhet av rollen som projektledare eller motsvarande, du har verkat flera år i branschen samt har en civilingenjörsexamen eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska samt körkort för personbil.

Det är meriterande om du har erfarenhet av installationsprojekt i projekterings- och/eller byggskede samt erfarenhet av arbete med installationer och säkerhetskoncept kopplat till tunnlar.

Om du har mångårig erfarenhet från projektledaryrket rekommenderar vi dig att du söker tjänsten som Projektledare Installation. (se ärende nr: 16:2020:223)

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster. Kontakta Trafikverket för mer information om denna tjänst.

Tester kommer vara en del av denna rekryteringsprocess.

De första intervjuerna är planerade att hållas vecka 37.

Med anledning av semester, välkomnar vi eventuella frågor om tjänsten från vecka 33 och framåt.

#tvarforbindelsesodertorn

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Inom Stora projekt leder vi Trafikverkets allra största investeringsprojekt . Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2020-08-17

Upplysningar

Rekryterande chef Anders Selström
0101235383

ST Airi Larsson
0101236243

SEKO Per-Arne Utbult
0101232824

SACO Roxan Saleh
0101236222

Källa:

84 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten