In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Controller

Trafikverket Stockholm

Som medarbetare i Sveriges största beställarorganisation inom underhåll av väg och järnväg har du stor möjlighet att bidra till anläggningsbranschens och samhällets utveckling. Verksamhetsområde Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållskontrakt. Genom en blandning av traditionella och nya, innovativa metoder skapar vi grunden för både företagens godstransporter och miljoner människors resande, varje dag, året om. Verksamhetsområdet har ungefär 900 medarbetare och en omsättning på cirka 19 miljarder kronor.

Arbetsuppgifter
Som controller inom Distrikt Öst/Stockholm ingår du i ett team med flera controllers med olika ansvarsområden, och du kommer att ha nära kontakter med projektledare och chefer inom distriktet. I arbetet som controller ansvarar du för den samlade ekonomiska planeringen och uppföljningen inom utsedda enheter. Arbetet som controller innefattar till stor del stöd till enhetschefer och projektledare i frågor som rör den ekonomiska styrningen av verksamheten, analyser, planering och uppföljning. Du följer kontinuerligt upp måluppfyllelse och resultat samt säkerställer hanteringen av avvikelser.

Kvalifikationer
Vem är du?

Som person är du analytisk och noggrann med ett strukturerat och organiserat arbetssätt. Du är självgående samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Du har förmåga att förmedla ekonomisk information på ett pedagogiskt sätt.

Vi söker dig som
  • har högskoleutbildning inom ekonomi alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer likvärdig.
  • har flera års aktuell och relevant erfarenhet av arbete med controlling i en större organisation
  • har erfarenhet av ett större ekonomisystem
  • har erfarenhet av att arbeta strukturerat i Excel
Det ses som extra plus i kanten och är meriterande om du har jobbat med uppföljning av entreprenadkontrakt.

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet. Dessa skickas ut i samband med att ansökningstiden går ut och därför är det bra om du håller koll på din mail.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Inom Underhåll ansvarar vi för leveransen av säkra och tillgängliga vägar och järnvägar. Genom att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet lägger vi grunden för näringslivets godstransporter och miljoner människors resande - varje dag, året om. Kompetensutveckling står högt på vår agenda oavsett vilken roll du har eller var du befinner dig i yrkeslivet. Hos oss gör du skillnad!

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2020-08-10

Upplysningar

Rekryterande chef Cristina Bolinder
0101238593

SACO Jonas Sjöholm
0101238380

ST Stefan Kratz
0101241783

SEKO Urban Haglund
0101241702

Källa:

83 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten