In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Distriktscontroller

Trafikverket Stockholm

Arbetsuppgifter
Avdelningen Verksamhetsstyrning och enheten Ekonomi söker nu en kvalificerad controller för rollen som Distriktscontroller för distriktet Stockholm/ Öst. Som distriktscontroller samordnar du och planerar distriktets arbete med verksamhetsplanering och verksamhetsuppföljning. I arbetet ingår att utforma anvisningar, bryta ner tidplan för verksamheten, skapa förutsättningar för verksamhetsuppföljning och konsolidera enheternas material för distriktets totala rapportering. I rollen ingår det även att löpande följa upp och analysera verksamheten, göra kvalitetskontroller samt vara ledningens stöd och initiativtagare i verksamhetsanalys. Du arbetar dessutom med ständiga förbättringar och deltar i utvecklingsarbete inom ekonomiområdet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning om minst 180 hp (120 p) inom ekonomi, alternativt en annan utbildning i kombination med erfarenhet i närtid som vi bedömer likvärdig. Du har aktuell och relevant erfarenhet från arbete som controller inom verksamhets- och/ eller ekonomistyrning, som innefattar minst 1 års cykel av rapportering.

Det är meriterande om du har erfarenhet från offentlig verksamhet samt kunskap om systemen Agresso och PULS.

Du som person har mycket god samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer och engagemang. Du arbetar strukturerat och proaktivt utifrån ett helhetsperspektiv. Du har även god problemlösande analysförmåga, kan självständigt driva ditt arbete och är kommunikativ. Det är viktigt att ha en god ledarförmåga och vara pedagogisk då arbetet innebär att du kommer ha kontakt med olika intressenter kring ekonomiska frågor.

Intervjuerna är preliminärt planerade för v. 45 i Gävle.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Urvalstester kan komma att användas i den här rekryteringen.

Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-10-23

Upplysningar

Rekryterande chef Fredrika Oswaldson-Iivari
0101238057

ST Airi Larsson
0101236243

SEKO Per-Arne Utbult
0101232824

SACO Roxan Saleh
0101236222

Källa:

238 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten