In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Enhetschef

Trafikverket Södermanland

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Arbetsuppgifter
Avdelningen Stockholm - Öst ansvarar för att hålla samman den externa bilden av Trafikverket genom att kommunicera med utvalda målgrupper, koordinera budskap samt samordna och koordinera externa kontakter.
Avdelningen består av ett 40-tal kommunikatörer och vi utvecklar nu vår organisation och vi söker nu ytterligare en chef till en av våra tre enheter.
Som enhetschef för enheten Region Öst bidrar du till att vi som avdelning tar nästa steg i den utveckling vi befinner oss i. Detta innebär att du ska bygga starka och kreativa team och få medarbetarna att växa.
I ditt uppdrag som enhetschef för enheten Region Öst kommer du har personalansvar för mellan 8-10 medarbetare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som
  • har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p) inom medie- och kommunikationsvetenskap eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • har flerårig erfarenhet inom kommunikationsområdet
  • har flera års erfarenhet av ledarskap, som linjechef eller i annan roll med arbetsledande ansvar, tillsammans med ekonomiskt resultatansvar
  • har körkort för personbil
Det är meriterande med att arbeta i en organisation i förändring.

För att nå framgång som enhetschef så är du driven och strukturerad. Du vågar fatta beslut och är trygg i din ledarroll. Framför allt har du också förmågan att både prioritera, strukturera och skapa engagemang för vårt gemensamma uppdrag.
Vi arbetar aktivt med att skapa en arbetsplats där feedback är en del av vardagen och det som skapar hög kvalitet. Kunskap om att skapa öppna och kreativa arbetsplats är viktigt och att du har förståelse för hur stora organisationer fungerar.

Tester kommer att ingå i denna process.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2018-06-03

Upplysningar

Seko Tony Ridderstedt

Rekryterande chef Linda Corsvall

Saco Anna Lindquist

ST Göran Fält

Källa:

367 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten