In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Kommunikatör, vikariat

Trafikverket Dalarna

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.
Vill du jobba med kommunikation som gör skillnad? Det vi på Trafikverket gör har betydelse för människor och företag - varje dag och varje minut. Vi är samhällsutvecklare som ska utveckla och förvalta smart infrastruktur. Det ställer krav på en trovärdig, offensiv och banbrytande kommunikation. Hos oss på Kommunikation ställs du hela tiden inför nya utmaningar och verksamheten inrymmer hela kommunikationsprocessen, från operativa till strategiska frågor.
Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter
Brinner du för att skapa enastående kommunikation? Drivs du samtidigt av att arbeta med kommunikationsinsatser som bygger förtroende? Avdelningen Kommunikation Mitt-Nord söker nu en kommunikatör för ett längre vikariat. Avdelningen ansvarar för att hålla samman den externa bilden av Trafikverket i Region Mitt och Region Nord genom att samordna och koordinera regional extern kommunikation.

Som kommunikatör på Trafikverket arbetar du strategiskt, taktiskt och operativt. Du analyserar, planerar, genomför och följer upp kommunikationsinsatser. Det innebära att du bland annat kommer arbeta med att bedöma kommunikativa utmaningar, kommunikationsplanering, målgruppsanalys och kanalval.

Rollen innebär många kontaktytor såväl internt som externt med vilka du skapar goda relationer. Framförallt kommer du att arbeta med målgrupperna närboende, näringsidkare, resenärer och trafikanter.

Kvalifikationer
Vi ser att du som söker har en högskoleutbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap eller annan utbildning och erfarenhet som vi sammantaget bedömer som likvärdig. Du har flerårig erfarenhet av varierat kommunikationsarbete, att samordna och prioritera kommunikationsinsatser samt har goda kunskaper i Officepaketet och erfarenhet av att arbeta med webbpubliceringsverktyg. Rollen som kommunikatör kräver att du även är en duktig skribent med god språkbehandling på svenska.

Vi söker dig som är självgående, målmedveten och tycker om att arbeta både strategiskt och operativt. Du är strukturerad och duktig på att formulera budskap som är enkla och slagkraftiga. Du har en förmåga att se helheten och beskrivs som en relationsskapande och kreativ person som är enkel att samarbeta med. Du lever självklart upp till våra värderingar: pålitlig, engagerad och modig. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Resor ingår i arbetet och det är ett krav att du har körkort för personbil.

Tjänsten är ett vikariat t om 31/1 2020, med start så snart som möjligt.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2018-04-11

Upplysningar

Avdelningschef Karin Hedemalm
010-123 75 61

Saco Anna Lindquist
010-123 5533

ST Göran Fält
010-123 1201

SEKO Tony Ridderstedt
010-125 7441

Källa:

34 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten