In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Kontrollansvarig specialist byggnadsverk

Trafikverket Göteborg

Arbetsuppgifter
Som kontrollansvarig Specialist byggnadsverk arbetar du i Trafikverkets stora projekt i södra och västra Sverige, vilka befinner sig i olika skeden. Västlänken och Olskroken Planskildhet som befinner sig i byggskede, medan Göteborg-Borås, Hässleholm-Lund samt Nya slussar i Trollhättan som befinner sig i planskede. Som specialist stödjer du projekten inom ditt kompetensområde inför upprättande av förfrågningsunderlag och senare med hänsyn till gällande kontrakt. Tjänsten ger dig också möjlighet att arbeta med strategisk utveckling av rutiner och regelverk samt att lägga grunden för och delta i Forskning och Innovation. Du kommer att ha möjlighet att bolla aktuella frågor med ett stort antal byggnadsverkare i olika delar av Trafikverkets verksamheter samt att delta i tekniknätverk. Tjänsten innebär ett dagligt samarbete med angränsande Teknikområden, såsom geoteknik, bergteknik, hydrogeologi, Installation, Miljö, Fastighet med flera.

Kvalifikationer
Vi söker dig som
  • har utbildning till Civilingenjör mot Samhällsbyggnad/Väg- och vattenbyggnad med inriktning mot brokonstruktioner eller har en annan ingenjörsutbildning som tillsammans med relevant erfarenhet kan bedömas som likvärdig.
  • har minst 5 års yrkeserfarenhet av arbete med upprättande av konstruktionshandlingar till brokonstruktioner i enlighet med Trafikverkets regelverk, alternativt minst 10 års erfarenhet av arbete som fackgranskare för kontroll av konstruktionsredovisning i Trafikverksprojekt
  • har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska i tal och skrift
  • har körkort för personbil
Det är meriterande om du
  • har arbetat minst ett år med broprojektering
Som person har du god samarbetsförmåga och arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Du är också noggrann och har god problemlösningsförmåga samt har förmåga att se helheten och förståelse att alla projektets skeden vid tillkomsten av ett byggnadsverk är viktiga för ett lyckat slutresultat.

Våra förmåner kan du läsa om via länken:https://www.trafikverket.se/om-oss/jobb-och-framtid/att-jobba-pa-trafikverket/Formaner/

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster. Kontakta Trafikverket för mer information om denna tjänst.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-11-11

Upplysningar

Rekryterande chef Per Lerjefors
0101231580

ST Airi Larsson
0101236243

SEKO Per-Arne Utbult
0101232824

SACO Edina Smlatic
0101231698

Källa:

224 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten