In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Markförhandlare

Trafikverket Göteborg

Verksamhetsområde Stora Projekt ansvarar för att upphandla och genomföra Sveriges allra största och mest komplexa infrastrukturprojekt. Som en av landets - och därmed Nordens - största byggherrar och beställare bidrar vi till samhällsutvecklingen på ett påtagligt sätt, såväl i planeringsskedet som i byggskedet. Vi sätter stort fokus på att slutföra våra projekt i tid, till rätt kostnad och med förväntat innehåll. Några av våra största projekt just nu är införandet av tågtrafikstyrningssystemet ERTMS samt investeringsprojekten E4 Förbifart Stockholm, Ostlänken och Västlänken.
Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Arbetsuppgifter
Som markförhandlare ingår du i projektets organisation för Fastigheter och avtal och är ett av våra ansikten utåt, som en viktig länk mellan Trafikverket och berörda intressenter i marklösenfrågor. Du kommer bland annat vara delaktig i projekten Marieholmsförbindelsen och Västlänken. Arbetet innebär att både självständigt och tillsammans med kollegor ordna markåtkomst för projektet, förhandla om ersättning för köp av och intrång i fastigheter, upprätta fastighetsrättsliga avtal, handha skadereglering/tvister och delta i planläggnings- och projekteringsarbetet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som
  • har en högskoleexamen inom lantmäteri/samhällsbyggnad eller juristexamen med inriktning mot fastighetsrätt, alternativt annan akademisk utbildning och erfarenhet som sammantaget kan bedömas likvärdig
  • har erfarenhet av ämnesområdet
  • har körkort för personbil
  • uttrycker dig väl i tal och skrift i det svenska språket
Det är meriterande om du
  • har erfarenhet av genomförandefrågor och fastighetsvärdering
  • har vana av förhandling och att upprätta fastighetsrättsliga avtal
  • har kunskap om och erfarenhet av infrastruktur- och samhällsbyggnadsprocessen
Som person ser vi att du har god kommunikationsförmåga som innebär att du förmedlar budskap på ett enkelt sätt samt är lyhörd och anpassar din kommunikation till mottagaren. Då arbetet innebär många kontakter med markägare och andra intressenter ställs höga krav på din sociala förmåga och att du är en god relationsbyggare som bygger nya nätverk och vårdar befintliga samt har god samarbetsförmåga. Vidare ser vi att du är är initiativtagande och självständigt ser vad som behöver göras och agerar därefter. Då rättsliga dokument upprättas i tjänsten ska du kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-01-13

Upplysningar

ST Airi Larsson
0101236243

SACO Håkan Wiss
0101237435

SEKO Per-Arne Utbult
0101232824

Rekryterande chef Mikael Wollbrant
0101234904

Källa:

157 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten