In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Projektadministratör

Trafikverket Stockholm

Verksamhetsområde Stora Projekt ansvarar för att upphandla och genomföra Sveriges allra största och mest komplexa infrastrukturprojekt. Som en av landets - och därmed Nordens - största byggherrar och beställare bidrar vi till samhällsutvecklingen på ett påtagligt sätt, såväl i planeringsskedet som i byggskedet. Vi sätter stort fokus på att slutföra våra projekt i tid, till rätt kostnad och med förväntat innehåll. Några av våra största projekt just nu är införandet av tågtrafikstyrningssystemet ERTMS samt investeringsprojekten E4 Förbifart Stockholm, Ostlänken och Västlänken.
Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Arbetsuppgifter
Som en del i projekt Ostlänkens uppbyggnad av projektorganisation kommer ett kontor under 2019 etableras för delsträckan genom Södertälje- och Trosa kommuner. Vi söker dig som vill vara med i startskedet och bygga upp Ostlänkens verksamhet för höghastighetsvägens första del i rollen som projektadministratör. I rollen som projektadministratör kommer du att få en viktig roll som projektledningens och projektkontorets administrativa stöd.

Eftersom projektenheten befinner sig i en uppbyggnadsfas kommer ditt arbete vara varierat och rollen kommer utvecklas i takt med att kontoret växer.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
 • Vara med och etablera delsträckans projektkontor i Stockholm
 • På sikt även etablera ett nytt projektkontor i Södertälje/Trosa
 • Kontorsservice och ansvar för kontorsrutiner
 • Administration och möteshantering
 • Lokaladministration, till exempel beställningar och kontakt med fastighetsägare
 • Ta emot nyanställda, beställa behörigheter och arbetsredskap
 • Viss ekonomiadministration, till exempel fakturahantering
Kvalifikationer
Vi söker dig som
 • har en avslutad gymnasieutbildning
 • har flera års arbetslivserfarenhet i en bred administrativ roll och/eller kontorsansvarig roll i en projektorganisation
 • har vana av att arbeta med många interna och externa kontaktytor
 • uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
Det är meriterande om du
 • har högskoleexamen (180 HP) inom relevant område
 • har erfarenhet av arbete som projektadministratör i stora infrastruktur/teknik- eller bygg/anläggningsprojekt
 • har erfarenhet av att ha etablerat ett nytt kontor, gärna ett projektkontor
 • har erfarenhet från att ha drivit interna projekt
 • har erfarenhet av att skriva protokoll
Som person har du god förmåga att planera och strukturera. Du har ett helhetstänk och skapar utifrån detta genomförbara planer på kort och lång sikt. Du har god kommunikationsförmåga som innebär att du förmedlar budskap på ett enkelt sätt samt är lyhörd, anpassar din kommunikation till mottagaren, är initiativtagande och självständigt ser vad som behöver göras och agerar därefter.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-01-28

Upplysningar

Rekryterande chef Anders Sköld
0101234435

ST Airi Larsson
0101236243

SACO Håkan Wiss
0101237435

SEKO Per-Arne Utbult
0101232824

Källa:

159 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten