In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Projektledare fastighetsåtgärder Mälarbanan

Trafikverket Stockholm

Arbetsuppgifter
Mälarbanan är en viktig del av järnvägsnätet och förbinder Örebro, Västerås och Enköping med Stockholm. Mälarbanan är också en del av Stockholms lokala pendeltågsnät. Program Mälarbanan omfattar en ca 20 kilometer lång järnvägssträcka mellan Tomteboda och Kallhäll i nordvästra Stockholm som är en av landets mest trafikerade.

I din roll som projektledare på Mälarbanan med inriktningen fastighetsåtgärder finns det ett totalentreprenadkontrakt som du ska leda i hög samverkan. Du har till ditt förfogande en projektgrupp som består av projekteringsledare, byggledare projektingenjörer och tekniska specialister så att projektets mål avseende omfattning, tid och kostnad nås. En av dina stora utmaningar kommer vara samarbete med viktiga intressenter såsom kommuner och fastighetsägare längst järnvägssträckan.

Du och din projektgrupp kommer utreda, projektera och bygga bla. tillfällig järnvägsstation, bullerskydda fastigheter, rivningar och lokalanpassningar etc.

Kvalifikationer
Vem är du?

För att lyckas i rollen som projektledare är en viktig förmåga att du är trygg i ditt ledarskap och skapar tillit, stabilitet och bygger förtroende med din erfarenhet och kommunikativa förmåga. Du drivs av att få människor att växa genom ett närvarande ledarskap som följer projektets utveckling. Du levererar resultat och driver samhällsutvecklingen framåt genom delaktighet och engagemang. Som ledare utmanar du, ifrågasätter och skapar en kultur som främjar ständiga förbättringar.

Vi söker dig som:
  • har en utbildning som byggnadsingenjör eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer som likvärdig.
  • har flerårig erfarenhet av arbete som projektledare eller motsvarande inom bygg och anläggningsbranschen
  • har dokumenterad erfarenhet ifrån ersättningsfrågor enligt standardavtal AB, ABT, ABK med flera.
  • har god kunskap i AMA
  • har B-körkort
Det är meriterande om du:
  • har erfarenhet av att arbetat i stora infrastrukturprojekt
  • har erfarenhet av arbete i eller som leverantör till Trafikverket
  • har erfarenhet från byggnadsarbeten vid järnvägsmiljö
  • har erfarenhet ifrån att leda totalentreprenad.
  • har erfarenhet av fastighetsrättsliga frågor
Hos oss på Trafikverket erbjuder vi dig en modern arbetsplats med många spännande utmaningar. Tillsammans med engagerade kollegor kommer du att bidra och vara till nytta för hela samhället och du är med och skapar en hållbar miljö varje dag.

Läs gärna mer om hur det är att arbeta hos oss på Trafikverket:

https://www.trafikverket.se/om-oss/jobb-och-framtid/karriar-och-utveckling/

Placeringsort för denna tjänst kommer att vara på Trafikverkets kontor i Solna Business Park.

Tester kan förekomma som en del av rekryteringsprocessen.

Intervjuer är planerade 12-13 maj på Program Mälarbanans kontor.

Läs gärna mer om program Mälarbanan:

https://www.trafikverket.se/nara-dig/Stockholm/vi-bygger-och-forbattrar/Malarbanan-Tomteboda-Kallhall/Om-Projekt-Malarbanan/

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Inom Stora projekt leder vi Trafikverkets allra största investeringsprojekt . Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar. Allt för att vi tillsammans ska kunna göra Sverige närmare.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2020-04-27

Upplysningar

Rekryterande chef Johan Bergstrand
0101232897

ST Airi Larsson
0101236243

SACO Lennart Askling
0101231508

SEKO Per-Arne Utbult
0101232824

Källa:

72 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten