In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Projektledare, för Överlämning, E4 Förbifart Stockholm

Trafikverket Stockholm

Arbetsuppgifter
Som projektledare för programmets överlämning till Trafikverkets framtida förvaltningsorganisationer ansvarar du, tillsammans med aktuella projektledare från byggande verksamhet, för att programmet har en fungerande hantering både inom programmet och till framtida förvaltningsorganisationer inom Trafikverket.

I rollen är du en del av Programmets driftförberedande organisation där ni systematiskt arbetar för att all driftverksamhet skall fungera optimalt den dagen E4 Förbifart Stockholm skall inkorporeras mot stockholmsregionens övriga vägnät. Initialt så kommer du att arbeta tillsammans med Programmets nuvarande Överlämnarkoordinator.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att ta fram arbetssätt och beslut för intern hantering av överlämning av programmet med rätt omfattning, i rätt tid och med rätt kvalité. För att klara detta har (kommer du att få) mycket god förståelse för hur trafikverkets anläggningar både förvaltas, underhålls och byggs.

Vår verksamhet präglas mycket av den snabbt ökande graden av digitalisering, där du är med och bidrar och utvecklar möjligheter att föra digital information från byggskedet över till förvaltningsskede.

Då överlämning är något som Trafikverket satsar mycket på, i syfte att utveckla investeringsprojekten inom detta område, så kommer du att vara delaktig inom ett område där ditt engagemang och ditt nytänkande kommer att få stor betydelse och verkligen göra skillnad.

I rollen kommer du att samarbeta med programmets alla projekt som befinner sig längs hela anläggningens sträckning och din utgångspunkt är vårt huvudkontor i Sundbyberg.

Kvalifikationer
Vem är du?

För att lyckas i tjänsten är du som person prestigelös och öppen med god samarbetsförmåga då tjänsten innebär mycket samarbete inom både programmet och olika delar av Trafikverket. Du arbetar med tydliga målsättningar och är van att vara drivande i frågor. Du har även god problemlösningsförmågaförmåga och bidrar med nya infallsvinklar samt är flexibel för att anpassa planer och lösningar så att de gynnar helheten. Du har fallenhet för att förstå tekniskt komplexa system.

Vi söker dig som
  • har universitets- eller högskoleexamen (minst 180 hp (120p)) med teknisk eller ekonomisk inriktning, alternativt har du annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig.
  • har flerårig aktuell erfarenhet som projektledare
  • har flerårig aktuell erfarenhet av att ha arbetat med projekt med hög grad av teknisk komplexitet
  • har tidigare erfarenhet av att ta fram och implementera projektunika arbetssätt i projekt
  • har körkort för personbil och har goda kunskaper i svenska
Det är meriterande om du
  • har tidigare erfarenhet av överlämning av komplexa projekt inom anläggning eller process
  • har tidigare erfarenhet av förvaltning och/eller underhållsverksamhet, gärna av vägtrafik eller spåranläggningar
I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster. Kontakta Trafikverket för mer information om denna tjänst.

Intervjuer är planerade att ske 17 september och 18 september 2020.

#FörbifartStockholmE4

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Inom Stora projekt leder vi Trafikverkets allra största investeringsprojekt . Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2020-08-25

Upplysningar

Rekryterande chef Johan Brantmark
0101239104

ST Airi Larsson
0101236243

SEKO Per-Arne Utbult
0101232824

SACO Roxan Saleh
0101236222

Källa:

85 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten