In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Projektledare IT

Trafikverket Dalarna

Arbetsuppgifter
Projektledare inom IKT driver olika typer av utvecklingsprojekt eller förvaltningar som varierar i komplexitet och storlek men alla har det gemensamma att det får en direkt påverkan ute i samhället. I projektledarrollen har du kontakt med beställare, styrgrupp och användare. Du leder operativt, rapporterar status och progress, jobbar mot styrgrupp, i vissa fall mot en extern leverantör samt planerar och fördelar uppgifter till projektmedlemmar. Ditt ansvar är att se till att uppdrag levereras inom rätt tid, med rätt kvalitet och kostnad samt att Trafikverkets metoder efterföljs. Du skapar goda relationer i projektgruppen och rapporterar till närmaste chef.

Kvalifikationer
Vi söker dig som
  • har högskoleexamen inom IT eller teknik 180hp (120p) alt. annan utbildning i kombination med erfarenhet i närtid som vi bedömer motsvarar tillsättningsbehoven.
  • har dokumenterad yrkeserfarenhet i närtid av att leda utvecklingsuppdrag inom förvaltning och projekt.
  • har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.
  • har bredd inom IT-området och kan arbeta i flera roller inom IT-processerna med kravhantering, test, koordinering av leveranser, upphandling av IT-system, produktions- och tekniknära IT.
Det är meriterande om du
  • har certifiering i projektledning IPMA minst D-nivå eller motsvarande.
Som person är du
  • nytänkande, engagerad och drivande. Vi vill se att du kan samarbeta och kommunicera både med interna och externa kontakter samt att du kan leda och nå resultat genom självständigt arbete.
Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster. Kontakta Trafikverket för mer information om denna tjänst.

Urvalsttest och arbetsprov kan komma att användas i denna rekrytering. Vi intervjuar även löpande.

Placeringsorter: Borlänge, Göteborg

Intervjuort: Borlänge

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-11-07

Upplysningar

Rekryterande chef Karin Tufvesson
0101230637

ST Håkan Engström
0101232014

SEKO Sven-Gunnar Billman
0101257255

SACO Kristoffer Strömberg
0101231911

Källa:

258 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten