In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Projektledare Malmö

Trafikverket Skåne

Arbetsuppgifter
Trafikverket Investering driver många typer av väg- och järnvägsprojekt med varierande komplexitet och är i ständigt behov av kompetenta medarbetare. De olika skedena i ett projekt gör att olika kompetenser behövs, då projekten sträcker sig från tidig planering till färdig infrastruktur. Därför söker vi nu en driven projektledare till vårt team. Med den bredd av projekt som finns på Trafikverket Investering kan vi anpassa rollen så att just du får rätt utmaning!

Tycker du om problemlösning och att arbeta med människor? Då kan vi utmana dig med något eller några av följande spännande projekt
 • planera och bygga gång- och cykelvägar
 • bygga nya mötesstationer
 • rusta upp järnvägsspår och kontaktledningar
 • skydda fastigheter från buller
 • planera och bygga vägar
 • öka trafiksäkerheten med mitträcken
 • trafiksäkra plankorsningar mellan järnväg och väg
Som projektledare arbetar du med att styra, leda och samordna investeringsprojekt. Du ansvarar för att projektet genomförs utifrån beslutad omfattning och inom bestämda tids- och kostnadsramar. I de flesta sammanhang är det du som står i centrum för frågor som berör projektet. Du leder ett team ihop med projektingenjör och specialister som tillsammans med dig driver projektet framåt.

En viktig del i arbetet är samarbetet med ditt team och beställare, liksom med konsulter och entreprenörer. Som projektledare kommunicerar du även med exempelvis myndigheter, kommuner och allmänhet. Tillsammans med upphandlingsstöd ansvarar du för upphandling av konsulter och entreprenörer. Du följer kontinuerligt upp verksamheten mot uppsatta mål och ser till att kraven uppfylls. Vi har projekt över hela distriktet men vi försöker hitta din rätta utmaning så lokalt som möjligt.

Hos oss har du bra möjligheter att utvecklas, både genom ökat ansvar i form av olika komplexa projekt, men även i din yrkesroll. Vi delar hela tiden erfarenheter, förbättrar våra arbetssätt och tänker nytt. Allt med ambitionen att utveckla såväl dig som vår verksamhet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som
 • har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p) inom ett för tjänsten relevant område eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
 • har tidigare relevant och aktuell arbetslivserfarenhet som projektledare, uppdragsledare, platschef eller liknande
 • har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
 • har körkort för personbil
Det är meriterande om du
 • har arbetslivserfarenhet av projekt inom samhällsbyggnad exempelvis gatu-, väg- eller järnvägsprojekt
För att lyckas i rollen som projektledare drivs du av att leverera resultat som bidrar till att vi når våra mål och skapar nytta i samhället. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt och, tillsammans med andra, driver du utveckling genom att ta initiativ, inspirera och engagera. Du bygger förtroende för vår verksamhet genom att kommunicera tydligt, vara lyhörd och visa tillit till andra.

Intervjuer är planerade att hållas den 7-8 Maj.

Arbetspsykologiska tester kan komma att användas som en del av rekryteringsprocessen.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Inom Investering leder vi de flesta av Trafikverkets projekt inom ombyggnation och nyinvesteringar. Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2020-04-13

Upplysningar

Rekryterande chef Andreas Åkerblad
0101236062

ST Airi Larsson
0101236243

SACO Lennart Askling
0101231508

SEKO Dennis Ryd
0101238466

Källa:

72 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten