In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Projektledare VA och Ventilation

Trafikverket Stockholm

Som medarbetare i Sveriges största beställarorganisation inom underhåll av väg och järnväg har du stor möjlighet att bidra till anläggningsbranschens och samhällets utveckling. Verksamhetsområde Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållskontrakt. Genom en blandning av traditionella och nya, innovativa metoder skapar vi grunden för både företagens godstransporter och miljoner människors resande, varje dag, året om. Verksamhetsområdet har ungefär 900 medarbetare och en omsättning på cirka 19 miljarder kronor.

Arbetsuppgifter
Enhet Infrasystem förvaltar de tekniska installationer längs de statliga vägarna i Stockholm/Mälardalen så att trafikering kan ske varje dag året runt oavsett väder och tid på dygnet. Exempel på våra installationer är vägbelysning, kraftförsörjning av tunnlar och broar, trafikutrustning, kameror, miljögivare, brandskydd, vägnära IT, styr och regler, tele och trängselskatt mm. Enheten har dessutom ett särskild utpekat ansvar vad gäller förvaltningen av de stora trafiktunnlarna i regionen.

Nu söker vi efter en projektledare för våra VA- och ventilationsanläggningar i regionen. Många av de anläggningar du kommer ha ansvar för finns i våra större tunnelanläggningar så som Södra- och Norra Länken.

Som projektledare för VA/Ventilation ansvarar du för att handla upp underhållet av externa entreprenörer samt följa upp deras leverans som är kontrakterat. Utöver att bedriva kontraktsverksamhet kommer du representera Trafikverket som anläggningsägare och ansvara för att beskriva anläggningarnas status i syfte att uppnå en optimal planering av våra insatser. Du ansvarar också för miljöuppföljningen för en rad utpekade anläggningar.

Trafikverket bedriver sin underhållsverksamhet i projektform. Du kommer att tillsammans med ditt projektteam ansvara för att anläggningen levererar en trygg, säker och hållbar anläggning.

Som projektledare ger du dina teammedlemmar goda förutsättningar genom ett tydligt, engagerade och ansvarstagande ledarskap.

Kvalifikationer
Vi söker dig som
  • har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180 hp (120 p) med teknisk inriktning eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • har erfarenhet från teknikområdet VA och/eller Ventilationssystem
  • har erfarenhet som projektledare
  • har erfarenhet från entreprenadbranschen
  • kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska
Det är meriterande om du
  • har erfarenhet av beställarrollen
Som person drivs du av att leverera resultat som bidrar till att organisationen når sina mål och skapar nytta. Du har en modern syn på ledarskap och får individer att växa och utvecklas. Din kommunikations- och samarbetsförmåga är god och du arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Du identifierar problem och utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv. Du bidar helt enkelt till en kultur som främjar ständiga förbättringar!

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster. Kontakta Trafikverket för mer information om denna tjänst.

Körkort för personbil är ett krav.

Urvalstester är en del av den här rekryteringsprocessen.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-10-09

Upplysningar

Rekryterande chef Jonas Holst
0101230109

SACO Jonas Sjöholm
0101238380

ST Stefan Kratz
0101241783

SEKO Urban Haglund
0101241702

Källa:

258 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten