In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Sommarjobb Assistent, ekonomi

Trafikverket Dalarna

Arbetsuppgifter
Att sommarjobba som administrativt stöd på Trafikverket kommer innebära ekonomiadministration såsom fakturahantering/kontering. Samt andra administrativa uppgifter såsom analys och förbättring av strukturkapital eller sammanställning av faktaunderlag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som
  • har pågående/nyligen avslutad YH-utbildning inom ekonomi och administration
  • har goda kunskaper i Officepaketet
Varje sommarjobb har en egen annons vilket bland annat innebär att du aktivt behöver söka samtliga sommarjobb du är intresserad av. Det innebär också att du kan bli aktuell för flera sommarjobb och bli kontaktad av flera olika chefer för intervjuer.

Går du vidare i en rekryteringsprocess kommer du att få genomföra ett webbaserat test som skickas via mail efter ansökningstiden har gått ut.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör.

På HR arbetar du tillsammans med verksamheten för att skapa en modern och attraktiv arbetsplats. Fokus för oss är att hitta talanger, i rätt tid, på rätt plats och som möjliggör ett närmare Sverige. Vi bidrar med stöd och styrning inom hela HR-området till både organisation och chefer. Tillsammans med verksamheten arbetar vi för att skapa en stimulerande arbetsmiljö som präglas av arbetsglädje och engagemang - och vi hoppas du vill vara en del av den.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

#LI-DNI

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2020-03-23

Upplysningar

Rekryterande chef Jeanette Vinell
0101232334

Källa:

82 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten