In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Teknisk specialist systemteknik BEST

Trafikverket Göteborg

Arbetsuppgifter
Som teknisk specialist systemteknik inom järnväg är du ett stöd inom investeringsprojektens alla skeden, från planering till genomförande. Du arbetar bland annat med funktions- och produktbeskrivningar, kontrakt och uppföljning samt verifiering och validering av krav och leveranser.

I projekten verkar du som kvalificerat teknikstöd i rollen som samordnande specialist. Det innebär att du koordinerar hela BEST-området inom projekten. Du kan även vara stöd inom ditt specialistområde.

Tillsammans med kollegor medverkar du i utvecklingen av arbetssätt, regelverk, normer och teknik. Du bidrar också till erfarenhetsåterföring mellan projekt och specialister.

Arbetet är såväl regionalt som nationellt, vilket innebär att korta och långa resor är ett naturligt inslag i verksamheten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som
  • har en civil- eller högskoleingenjörsutbildning alternativt annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • har flera års erfarenhet av kvalificerat ingenjörsarbete inom systemområdet (BEST) för järnväg
  • har mycket god kunskap inom något av teknikområdena spår, el/kanalisation, signal eller tele
  • har kunskaper i entreprenad- och konsultjuridik
  • har kunskap i projektmetodik
  • kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska
Det är meriterande om du
  • har erfarenhet av projektering, entreprenader och byggledning
  • har erfarenhet av att upprätta förfrågningsunderlag.
För att lyckas i rollen ser vi att du har enkelt för att anpassa dig till nya omständigheter och situationer. Du har förmåga att arbeta konstruktivt och behålla ditt lugn även i stressade situationer. Du har också har god samarbetsförmåga och arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Vidare är du är initiativtagande och har god förmåga att planera och strukturera.

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster. Kontakta Trafikverket för mer information om denna tjänst.

Webbaserade tester kan komma att bli aktuellt i den här rekryteringen.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Vi använder mail för att göra utskick och kallelser, var därför noga med att skriva in rätt e-postadress och att kolla din mail regelbundet under denna tid.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-10-28

Upplysningar

ST Airi Larsson
0101236243

SACO Lennart Askling
0101231508

SEKO Per-Arne Utbult
0101232824

Rekryterande chef Elin Söderström
0101232082

Källa:

238 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten