In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Tid- och kalkylsamordnare Tvärförbindelsen

Trafikverket Stockholm

Arbetsuppgifter
Som tid- och kalkylsamordnare inom Tvärförbindelse Södertörn är du ledningens stöd i styrningen av verksamheten mot överenskomna mål. Rollen omfattar ett självständigt ansvar för att driva och samordna arbetet med programmets övergripande kalkyl och tidplan. Du presenterar den aktuella situationen för ledningen och utvecklar och förbättrar kvalitén på planeringen genom att följa upp, analysera, beskriva konsekvenser och komma med förslag till prioriteringar. Du ingår i enheten Stab och projektstöd och driver ett aktivt samarbete med projektledare och kontrakterade konsulter med målet att ytterligare vässa vår förmåga att leverera enligt överenskommen tid, kostnad och innehåll.

Du ingår i ett team som tillsammans stöttar varandra varför du ska vara öppen för att ta dig an även andra uppgifter för att vi ska lösa vårt gemensamma uppdrag.

Kvalifikationer
Vem är du?

Du är strukturerad, ansvarstagande, självgående och har en god analytisk förmåga samtidigt som du är lösningsorienterad och initiativtagande. Vi förutsätter att du eftersträvar ett väl fungerande samarbete och att du har förmåga att förmedla budskap på ett enkelt och tydligt sätt.

Vi söker dig som:
  • har högskoleutbildning om minst 180 hp (120 hp) inom teknik eller ekonomi, alternativt annan utbildning som vi tillsammans med erfarenhet bedömer som likvärdig
  • har flerårig erfarenhet av kalkylsamordning och tidplanering från stora och komplexa uppdrag
  • har flerårig erfarenhet från byggentreprenör eller beställare av entreprenadverksamhet i produktionsskede.
  • har goda kunskaper i systemstöd för kalkylering och tidplanering
  • har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Det är meriterande om du:
  • har erfarenhet av vägprojekt
  • har arbetat med Powerproject
  • har goda kunskaper i Officepaketet
  • har goda kunskaper i engelska i tal och skrift
  • har körkort för personbil
Tester kommer vara en del av denna rekryteringsprocess.

De första intervjuerna är planerade att hållas vecka 37.

Med anledning av semester, välkomnar vi eventuella frågor om tjänsten från vecka 33 och framåt.

#tvarforbindelsesodertorn

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Inom Stora projekt leder vi Trafikverkets allra största investeringsprojekt . Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2020-08-17

Upplysningar

Rekryterande chef Magnus Labor
0101231349

ST Airi Larsson
0101236243

SEKO Per-Arne Utbult
0101232824

SACO Roxan Saleh
0101236222

Källa:

83 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten