In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Utredare med inriktning järnväg

Trafikverket Dalarna

Som medarbetare i Sveriges största beställarorganisation inom underhåll av väg och järnväg har du stor möjlighet att bidra till anläggningsbranschens och samhällets utveckling. Verksamhetsområde Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållskontrakt. Genom en blandning av traditionella och nya, innovativa metoder skapar vi grunden för både företagens godstransporter och miljoner människors resande, varje dag, året om. Verksamhetsområdet har ungefär 900 medarbetare och en omsättning på cirka 19 miljarder kronor.
Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu flera utredare med inriktning järnväg som kommer att jobba som digitala järnvägsbyggare!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för byggande av trafiknät och ajourhållning av anläggningsregister för järnväg. Informationen som används för att bygga upp och ajourhålla anläggningsregistret för järnvägen, är underlag för en stor mängd verksamheter inom Trafikverket.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att genomföra och/eller bidra till utredningar så att de genomförs med god ordning, enligt tidsplan och med tillräckligt djup. Du kommer att sammanställa och analysera material samt föreslå lösningar inom utpekade områden, ge stöd internt i Trafikverket och agera verksamhetsstöd vid utvecklandet av nytt anläggningsinformationssystem.

Kvalifikationer
Vi söker dig som
  • har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p) inom ett för tjänsten relevant område eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • har kunskaper om hur järnvägsanläggningen är uppbyggd och fungerar
  • har goda kunskaper i svenska i så väl tal som skrift
Det är meriterande om du
  • har erfarenhet av ajourhållning i järnvägens anläggningsregister
  • har erfarenhet av signalrelaterad information
Stor vikt kommer att fästas vid dina personliga egenskaper såsom att du är självgående, kommunikativ och har god samarbetsförmåga. För att lyckas i rollen har du förmågan att tolka och analysera data på ett kvalitetsmedvetet sätt samt att du har lätt för att se helheten och kan tillämpa dina analyser.

Urvalstester kan komma att bli aktuellt.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2018-06-10

Upplysningar

Saco Jonas Sjöholm

ST Stefan Kratz

Seko Urban Haglund

Rekryterande chef Ken Meyer

Källa:

363 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten