In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Utredningsledare Planering

Trafikverket Stockholm

Arbetsuppgifter
Utredningsledaren vi söker ska delta i och utveckla programmet En ny generation järnväg. Som utredningsledare ska du vara projektledare för de systemövergripande utredningar som identifieras inom ramen för programmet. Utredningarna är i hög grad komplexa och kräver intern förankring och samordning med berörda delar av Trafikverket. Du kommer att arbeta med strategier och stöd till implementering. Du ska även kunna representera Trafikverket i olika externa sammanhang nationellt och internationellt, t.ex. som föreläsare. Du kommer att vara organisatoriskt placerad inom avdelning nationell planering, och du kommer i huvudsak att arbeta inom programmet En ny generation järnväg.

Du kommer att leda, driva och utveckla programstabens kravhantering och dess process samt ansvara för kompexa utredningar.

Som utredningsledare inom en ny generation järnväg ansvarar du för
  • Utbyggnadsstrategier och översiktlig planering av genomförande
  • Effektiva processer för genomförande och industriell produktion
  • Fördjupade utredningar kring tekniska, trafikrelaterade, samhällsekonomiska och kapacitetsmässiga frågor
Kvalifikationer
Vi söker dig som
  • har universitets- eller högskoleexamen inom samhällsplanering, ingenjörsutbildning inom infrastruktur eller annan likvärdig utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • har flerårig erfarenhet från utredningar, planering eller genomförande inom infrastruktur
  • har goda ledaregenskaper
  • du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket
Det är meriterande om du
  • har erfarenhet av projektledning och/eller leda utredningar
  • har goda kunskaper i engelska
Vi söker dig som är analytisk samt har god problemlösningsförmåga och har en förmåga att identifiera problem samt hittar lösningar ut ett helhetsperspektiv. Som person har du goda ledaregenskaper. Du vågar tänka nytt och drivs av utveckling och resultat samtidigt som du är strukturerad och har en god förmåga att planera och samordna. Då tjänsten innebär mycket kontakter internt och externt krävs det att du är kommunikativ, har en god samarbetsförmåga samt känner dig bekväm i att företräda Trafikverket i externa sammanhang nationellt och internationellt.

Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställning är placerad i säkerhetsklass. Det innebär att registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande

Placering är Stockholm (Solna), Göteborg, Malmö, även annan ort kan diskuteras.

Urvalstester kommer att användas under rekryteringsprocessen. Intervjuer kommer att ske den 3 december på Trafikverket i Solna.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-11-17

Upplysningar

Rekryterande chef Britt-Inger Bergman Lakso
0101237533

SEKO Charlotte Olsson
0101231103

SACO Peter Johansson
0101235928

ST Jerk Wiktorsson
0101231104

Peter Uneklint
0101236047

Källa:

241 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten