In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Säljcoach till Travel Service i Göteborg!

Travel Service Göteborg

Vi tror att du älskar en roll där du får inspirera människor att vilja utvecklas och lyckas. Vi vet att du har erfarenhet av försäljning och vill arbeta på ett av Göteborgs häftigaste kontor beläget mitt på Avenyn verksamt i resebranschen. När du läser den här annonsen kommer du känna att det här är drömjobbet som du har letat efter under lång tid!

Om tjänsten

Som säljcoach leder du det dagliga arbetet, coachar och stimulerar medarbetare samt arbetar med eget säljuppdrag.
Du vet att positiv och konstruktiv feedback och konkreta tips i realtid är viktigt för teamets framgång. Du tränar nya säljare och coachar befintliga efter individuella och gemensamma mål.

Du ansvarar för att identifiera och genomföra utbildningsinsatser för säljarna såväl säljtekniskt som inspirationsmässigt.

Anställningen inleds med en introduktion och utbildning inom vår sälj- och argumentationstaktik samt kännedom kring våra olika tjänster med syfte att snabbt sätta dig in i dina arbetsuppgifter och optimera dina möjligheter att bli den framgångsrika säljcoach du är.

Vem är du?

För att lyckas i denna roll ser vi att du är en person som är proffs på sälj, kundorienterad, engagerad och lyhörd. Vi tror att du är tydlig och strukturerad med en hög integritet. Rollen kräver empatisk förmåga och ställer krav på att kunna kommunicera, påverka, entusiasmera, argumentera och kunna fatta professionella beslut inom ansvarsområdet.

Du vet att glädje och trivsel är nyckeln till framgång och eftersom du har ansvaret för ditt team är det viktigt med roliga säljtävlingar, härliga AW-kvällar vid vårt shuffleboard eller våra flipperspel som bidrar till den unika gemenskap som uppstår när vi firar uppnådda mål. I övrigt ser vi att:

Du har jobbat som säljare inom telemarketing, mot B2B, och har ledaregenskaper genom en förmåga att få personer i din omgivning att utvecklas och nå sina mål.
Du är tävlingsinriktad och älskar att vinna men även att få andra att nå sina mål.
Du kan givetvis svenska flytande och kan framföra det i tal och skrift.

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och längtar efter att få utvecklas?
Tjänsten är aktuell omgående och tillsätts så snart vi hittar rätt person, så ta chansen att skicka in din ansökan redan idag, kanske blir drömjobbet ditt?

Övrig information;

Tillträde; Omgående eller enligt överenskommelse.

Arbetstider och omfattning; Heltid motsvarande 40 h per vecka, vanligen mån-fre kl. 08:00-17:00, kan variera.

Plats: Kungsportsavenyn 33, 411 36 Göteborg

Om verksamheten

Travel Service är ingen vanlig resebyrå. Vi är en av Sveriges största affärsresebyråer med många olika affärsområden som skapar den mix av tjänster som ingen annan resebyrå erbjuder. Vi hjälper våra affärskunder med sina dagliga "point to point" resor med den administration som respektive företags resepolicy anger. Vi hjälper även företag med att planera allt ifrån mindre möten, konferenser till roliga kick-offer och stora event. Dessutom hanterar vi företags mässnärvaro över hela världen och administrerar detta i vårt unika bokningssystem Travel Core. Avslutningsvis hjälper vi även allt ifrån idrottslag till företag med att chartra flygplan för unikt anpassade transportlösningar.

Källa:

237 dagar sedan

Sök jobb
Tillbaka till sökresultaten