In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Ekonomiansvarig till Trioplast

Trioplast Skåne

Poolia söker för rekrytering till Trioplast i Landskrona en utvecklingsintresserad och strukturerad Ekonomiansvarig med intresse för redovisning. Tjänsten är på heltid och du har idag högst tre månaders uppsägningstid.

Vill du arbeta med redovisning och processutveckling i en internationell miljö som präglas av utveckling och framåtanda? Då kan detta vara jobbet som du söker.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om tjänsten

Du erbjuds en självständig och varierande tjänst i en dynamisk och internationell miljö. Du ingår i ekonomiavdelningen som består av ytterligare 3 personer.

Som ekonomiansvarig ansvarar du för allt från löpande bokföring, skatter, moms och deklarationer till analys, uppföljning och rapportering.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
  • Ansvar för redovisning inklusive att utveckla processer och rutiner
  • Månads-, kvartals- och årsbokslut samt årsredovisning och deklarationer
  • Planera och vara delaktig i budgetarbetet utifrån koncernens riktlinjer och budgetplan
  • Löpande redovisning
  • Medverkande i att driva, kvalitetssäkra och utveckla processerna inom redovisning, skatter och ekonomistyrning
  • Administrativt ansvar för tjänste- och förmånsbilar
Du rapporterar till Division CFO.

Vem är du?

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande med minst 5 års erfarenhet av redovisning.

Erfarenhet av tillverkande bolag och produktionsekonomi är meriterande. Tidigare erfarenhet av lagerredovisning är ett krav.

I arbetet ingår internationella kontakter och du kommunicerar därför obehindrat såväl i tal- som i skrift på både engelska och svenska.

Du har arbetat i ett större affärssystem, meriterande med erfarenhet av Movex/M3. Det är fördel om du har goda kunskaper i Excel.

Vi söker dig som är självgående och har god förmåga att organisera, strukturera och effektivisera ekonomiarbetet.

För att trivas i rollen som ekonomiansvarig skall du vara självgående med en prestigelös inställning då arbetsuppgifterna varierar från högt till lågt. Som person är du strukturerad, noggrann och mån om att leverera kvalitet i tid. Du är förändringsbenägen och ser förbättringar för att nå dina mål. Du har lätt för att kommunicera med samtliga delar av organisationen och är serviceinriktad.

Om verksamheten

Trioplast är en industrikoncern med drygt 1000 medarbetare och en omsättning på 4300 miljoner SEK. Koncernen är en av Europas ledande aktörer inom innovativa och kostnadseffektiva förpackningslösningar baserade på polyetenfilm. Bolaget har huvudkontor i Smålandsstenar, produktion i Sverige, Danmark och Frankrike och säljer sina produkter på en global marknad. Trioplasts huvudägare är Altor Funds. Läs mer på www.trioplast.com

Källa:

225 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten