In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Förskollärare till förskolan Äventyret

Trollhättans Stad Älvsborg

Vi är stolta över Trollhättans Stads 4 500 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Vi drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Här finns en spännande utveckling där du kan vara med och göra vår stad ännu bättre.

Förskolan Äventyret ligger på Karlstorp i centrala Trollhättan med gångavstånd till Innovatum och centrala Trollhättan med allt vad det har att erbjuda. Äventyrets förskola arbetar utifrån ett organisation som är åldersindelat för att kunna möta alla barn utifrån mognad, intresse och utveckling. Våra lokaler präglas av stora glaspartier och generösa ytor som skapar öppenhet och flexibilitet.

"Vi tillsammans" är vår gemensamma värdegrund som verksamheten vilar på. Detta genomsyrar även vårt arbetsmiljöarbete "Den goda arbetsplatsen".

Just nu är vi inne i en spännande fas där vi vidareutvecklar och förädlar vårt arbete med det systematiska kvalitetsarbetet som ett redskap för att vidareutveckla vår verksamhet och nå en hög kvalité.

Reflektion är ett ledord som genomsyrar både organisation och verksamhet. Detta synliggörs genom gemensam reflektionstid i arbetslaget, kollegialt lärande i form av lärgrupper. Innehållet i det kollegiala lärandet är just nu läslyftet. Men det är också synligt i vårt förhållningssätt gentemot barnen.

Vi har en stor pågående utbildningsinsats där vi kompetensutvecklar Förskollärare, Barnskötare och utbildar Nyckelpersoner. Det handlar om att stärka Förskollärares roll och om att "leda och leva" skolförbättring.

Vi är stolta över områdets BHT team som består av specialpedagoger och kurator som finns som ett stöd och resurs för förskolan. Både i ett förebyggande arbete med också i mer akuta ärenden.
Studenter och språkpraktikanter är en naturlig del i vår verksamhet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad förskollärare Du har ett positivt och reflekterande förhållningssätt som bidrar till det sociala och öppna klimatet. Du gillar utmaningar och arbetar utifrån ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Vi förväntar oss att du är en närvarande och "genuint nyfiken" pedagog med ett medutforskande förhållningssätt med fokus på barns lärande. Det är en förutsättning att du båda kan se helhet men också delar.

Vi värdesätter flexibilitet, glädje och ett stort engagemang för ditt uppdrag.

Anställningsinformation
Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

Trollhättan är en stark och attraktiv kommun som ska bli större. I dag är vi närmare 58 600 invånare och vi har siktet inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare och våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare - nu och i framtiden. Vi ser mångfald som en styrka som berikar vår verksamhet och välkomnar sökande med olika bakgrund.

Trollhättans Stad tillämpar rökfri arbetstid.

Källa:

253 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten