In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Lärare tidigare med inriktning fritidshem

Trollhättans Stad Älvsborg

Nu finns chansen för dig som vill arbeta på ett fritidshem där vi aktivt arbetar med skolutveckling - både med arbetslagsledare och på konferens med rektor en gång i månaden. Vårt utvecklingsarbete utgår just nu ifrån boken "Fritidshemmets mål och resultat" av Ann S. Pihlgren. Vårt utvecklingsområde är systematiskt kvalitetsarbete på fritidshemmet samt lyfta fram fritidshemmets förtydligade lärandeuppdrag. Dessutom arbetar vi aktivt med att få in IKT som en naturlig del av undervisningen på fritidshemmet.

Vi söker dig som vill arbeta med utveckling och som brinner för att varje elev ska få en så bra och utvecklande dag som möjligt. Vi erbjuder dig en tjänst i en miljö som kännetecknas av utveckling och mycket god kompetens. Hos oss blir du en av 6 utbildade fritidspedagoger och 4 engagerade resurspedagoger som tillsammans samskapar fritidsverksamhetens lärandeuppdrag likaväl som kompensatoriska uppdrag under hela skoldagen.

Hos oss är det viktigt att allt vi gör är med elevernas bästa i fokus - detta gäller såväl kunskapsutveckling som social utveckling. Hos oss är fritidspedagogiken en viktig del under hela skoldagen och ger elever möjligheter till fler sätt att lära. Hos oss är alla verksamheter lika viktiga och hela skolan är tillsammans ett arbetslag som tar ansvar för att alla lyckas - både elever och personal.

Vår vision är:
Tillsammans möter vi framtiden!
  • Vi vet att alla vill lyckas.
  • Vi tar gemensamt ansvar för att skapa framgång.
  • Vi möter varandra med nyfikenhet och respekt för våra olikheter.
  • Vi provar olika metoder så att alla når sitt bästa jag.
I tjänsten ingår också ämnesansvar för bild i årskurs 4 och 5.

Kvalifikationer
Genomgått utbildning till tidigarelärare med inriktning mot fritidshemmet alt. fritidspedagogutbildning/behörighet att undervisa i fritidshemmet via lärarlegitimation. Lärarlegitimation i bild för åk4-6.

Anställningsinformation
Tillsvidare 100% med tillträde 2019-08-12. Intervjuer sker löpande under annonseringstiden.
Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.

Välkommen med din ansökan till tjänsten som fritidspedagog/lärare i fritidshem på Paradisskolan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons! Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 600 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Vi som arbetar i Trollhättans Stad drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft.

Källa:

433 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten