In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Specialpedagog till Hjortmosseskolan

Trollhättans Stad Älvsborg

Vi är stolta över Trollhättans Stads över 5 000 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Vi drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Här finns en spännande utveckling där du kan vara med och göra vår stad ännu bättre.

Om verksamheten
Hjortmosseskolan är sedan augusti 2018 stadens centralt belägna F-6 skola och ligger på promenadavstånd från järnvägsstationen och bussterminalen.

Vi är i ett spännande skede där vi tillsammans utvecklar vår inre organisation.

På vår skola går ca 410 elever från förskoleklass till år 6. Skolan har även fem Fritidshemsavdelningar. Vår verksamhet bildar en helhet där vår målsättning är att både barn och vuxna ska känna sig välkomna.

Vi vet att lärande sker i samspel med varandra. Därför vill vi att klimatet på skolan ska präglas av öppenhet så att alla vill och vågar vara delaktiga. Vi är en aktiv skola med ett ständigt pågående arbete kring trygghet och studiero för samtliga elever.

Vi har ett väl utvecklat skolbibliotek som används flitigt av våra elever.

Välkommen att bli en av oss här på Hjortmosseskolan!

Arbetsuppgifter
Är du nytänkande? Vill du vara med i en spännande utvecklingsprocess? Då passar tjänsten som specialpedagog på Hjortmosseskolan dig.

Vi söker dig som är kreativ, kan ta egna initiativ och har god samarbetsförmåga. Du kommer att samarbeta med övriga i Elevhälsan samt med personalen på skolan för att stärka arbetet kring elever i behov av stöd och för att handleda lärare och övrig personal i specialpedagogiska frågor.

Som specialpedagog ser vi att du:
  • Tillsammans med rektor, ansvara för det övergripande arbetet kring elever i behov av särskilt stöd.
  • Utvecklar principer och former för pedagogisk mångfald.
  • I nära samarbete med rektor driva det pedagogiska utvecklingsarbetet mot ökad måluppfyllelse.
  • Utforma och delta i arbete med att genomföra åtgärdsprogram.
  • Genomföra pedagogiska utredningar och arbeta för främjande insatser för alla elevers lärande.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare med specialpedagogexamen. God samarbetsförmåga är självklart för vårt kollegiala lärande.

Anställningsinformation
Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

Trollhättan är en stark och attraktiv kommun som ska bli större. I dag är vi passerat 59 000 invånare och vi har siktet inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi med att skapa förutsättningar för detta. Vi är över 5 000 medarbetare och våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare - nu och i framtiden. Vi ser mångfald som en styrka som berikar vår verksamhet och välkomnar sökande med olika bakgrund.

Trollhättans Stad tillämpar rökfri arbetstid.

Källa:

181 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten