In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Vi söker efter förskollärare till förskolan Mioäpplet!

Trollhättans Stad Älvsborg

Vi är stolta över Trollhättans Stads över 5 000 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Vi drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Här finns en spännande utveckling där du kan vara med och göra vår stad ännu bättre.

Om verksamheten

I utkanten av Strömslund ligger "2,5 åringen" förskolan Mioäpplet i fräscha lokaler som vi delar med Hälltorpskolan. Nu söker vi en förskollärare till vårt team.

Vi arbetar tillsammans för att göra förskolan rolig, intressant och kreativ. En trygg och inspirerande plats som bidrar till att grundlägga barnens lustfyllda och livslånga lärande i en allt mer globaliserad och digitaliserad värld.

Vi arbetar för att lyfta barnens kompetenser och få alla att känna att de kan, vill och vågar. Lärande och utveckling kräver lust och motivation och meningsskapande gör vi tillsammans.

Lärandemiljön hos oss är föränderlig, utmanar, inspirerar barnen till utveckling och lärande.

Hos oss sover alla barnen ute och vi har ett tillagningskök med matsal där vi äter.

Utepedagogik ser vi som en viktig del av vår verksamhet och något som vi vill vidareutveckla.

Just nu pågår ett utvecklingsarbete för samtliga Trollhättans stads förskolor där målet är en likvärdig förskola med hög kvalite.

Anställningsinformation/kvalifikationer

Du är legitimerad förskollärare med initiativförmåga och egna idéer. Du är bra på att samarbeta, är mycket flexibel och öppen för andras tankar. Du är väl förtrogen med styrdokument och väl insatt i förskolans kunskapssyn och värdegrundsuppdrag.

Du har förmåga att motivera och skapa lärandesituationer som präglas av inkludering och variation. Du har förmåga att se och möta varje barn och utgå från det som fungerar.

Kollegialt lärande tillsammans med kollegor är en självklarhet och tillsammans analyserar ni er praktik för att skapa en systematik för förskolans utveckling.

Du har en god förmåga att skapa goda relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor. Du är lyhörd, kommunikativ och kreativ.

Du behöver tilltalas av utmaningen att arbeta i annorlunda lokaler som vi delar med skolan.

Anställningsinformation
Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

Trollhättan är en stark och attraktiv kommun som ska bli större. I dag är vi passerat 59 000 invånare och vi har siktet inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare och våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare - nu och i framtiden. Vi ser mångfald som en styrka som berikar vår verksamhet och välkomnar sökande med olika bakgrund.

Trollhättans Stad tillämpar rökfri arbetstid.

Källa:

70 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten