In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Drivna Web Producers till internatonellt företag inom reseindustrin

TUI Sverige Stockholm

Vår kund, som är en stark aktör inom reseindustrin, söker nu drivna Web producers, en svensktalande och en norsktalande. Konsultuppdragen startar så snart som möjligt och sträcker sig till April 2019 till att börja med.

Om tjänsten

I rollen kommer du att koda och flytta över content mellan system och lägga dem i systemet Hybris. Du arbetar med praktiskt hands-on arbete och ansvarar för att den information som publiceras (text, bild, video) blir optimal och främjar företagets marknadsföring och försäljning.

Vem är du?

Du trivs att arbeta i en dynamisk och internationell miljö och har både skinn på näsan och ett flexibelt förhållningssätt. Du har stor systemkunskap och sätter sig lätt in i nya program och system. Du pratar obehindrat på både svenska och engelska och i en av dessa två roller är flytande norska ett krav.

Om verksamheten

Inom sälj och marknad finns många kreativa möjligheter. Med en bredd från marknadschef och säljare till inköpare, informatörer och webbredaktörer har vi tjänster och uppdrag som kan intressera dig. Som konsult får du möjligheten att testa olika yrken och få en bred erfarenhet längs vägen fram till ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Källa:

224 dagar sedan

Sök jobb
Tillbaka till sökresultaten