In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Produktionsledare - Helg

Tulip K-Pack Jönköping

Balans mellan arbete och fritid? Jobba som Produktionsledare - helg.

Tulip K-Pack på Torsvik i Jönköping är ett stabilt företag med högt fokus kring medarbetarutveckling och coachande ledarskap. I en modern produktion med moderna processer blir ditt uppdrag att leda och vidareutveckla verksamheten med fokus på produktionseffektivitet, logistiklösningar, ledarskap och resultat.

Ditt uppdrag

Tjänsten innebär helhetsansvar för en av våra avdelningar. Du utgår från koncerns övergripande strategi som du omsätter den på avdelningsnivå. Du rapporterar till platschef och har självklart även tillgång till stödfunktioner inom ekonomi, logistik, inköp, kvalitet och HR.

Du säkerställer en fortsatt lönsam drift av verksamheten genom att ansvara för produktionseffektivisering, förbättringsarbete, väl fungerande logistikflöden samt kompetensförsörjning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Leda och utveckla personal
  • Produktionsledning
  • Personalledning
  • Kvalitétsutveckling
  • Förbättringsarbete
I rollen är uppföljning, analys och rapportering av mål/nyckeltal en naturlig del samt att leda, motivera, coacha och utveckla medarbetarna på avdelningen.

Dina kvalifikationer

En lämplig erfarenhet för rollen kan vara några års erfarenhet av produktionsledande befattning. Vi lägger stor vikt vid god kompetens inom förbättringsarbete, produktion samt ledarskap.

Personliga egenskaper

Som person är du handlingskraftig och trivs i en i en miljö präglad av snabba beslut med fokus på resultat. Du drivs av att utveckla och förbättra processer. Som ledare vill vi att du är en drivande, coachande, tydlig, kommunikativ och stödjande med en hög integritet.

Tulip K-Pack är ett företag som erbjuder prestigelös anda och en utvecklande atmosfär. Vi tror på samarbete för att uppnå goda resultat.

Våra värdeord är:

Nöjd kund- Alltid bättre - Respekt för varandra - Rutin framför person

Arbetstider: Ständig helg (halvdag torsdag tom söndag)

Placeringsort: Torsvik, Jönköping.

Anställningsform: Heltid, tillsvidare.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Tjänsten söker du senast 15 december direkt på www.codeq.se under rubricerad tjänst, löpande urval tillämpas.

Information: Maria Claesson, Codeq AB, 036-35 48 40

Källa:

21 dagar sedan

Sök jobb
Tillbaka till sökresultaten