In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Kranbilsförare

Uddevalla Energi Ab Göteborg

Uddevalla Energi söker erfaren krok- och kranbilsförare med vana att köra med släp

Uddevalla Energi är uddevallabornas egna energibolag. Vi söker nu en krok- och kranbilsförare som vill jobba för en hållbar framtid i Uddevalla. Du kommer att ingå i organisationen som ansvarar för renhållning i Uddevalla.

Vi har sedan 2018 en krok-/kranbil, med 36 kranmeter och 20 tons krok som utför alla förekommande uppdrag inom avfallshantering, inklusive släpkörning.

Vi söker dig med erfarenhet av denna typ av fordonskombination. Du är flexibel, har god samarbetsförmåga samt hög servicekänsla eftersom kundkontakter hör till det dagliga arbetet. Det är även viktigt att du är initiativtagande och är självgående i uppdraget. I anställningen ingår även vid behov andra på renhållningsavdelningen förekommande arbetsuppgifter som att till exempel köra andra renhållningsfordon.Eftersom arbetet tidvis kan vara krävande förutsätter vi att du har god fysik och att du tycker om att vara utomhus i alla väder. Då vi är ett värderingsstyrt företag, är det viktigt att du delar våra värderingar och arbetar utifrån dessa i vardagen. Ett krav är att du har körkort B, CE, kranförarbevis samt YKB. Meriterande är ADR.

Hos oss erbjuds du ett brett ansvar i ett engagerat energibolag som drivs av viljan att vara i framkant. Det är ett jobb där du påverkar uddevallabornas vardag varje dag och bidrar till Uddevallas utveckling. Vi erbjuder dig en spännande framtid i ett bolag som satsar på miljön och sätter kunderna i främsta rummet. Uddevalla Energi är ett medelstort företag där spannet mellan beslut och handling är kort. En arbetsplats och ett företag som är mycket omtyckt av både medarbetare och kunder. Det syns inte minst i våra regelbundna kund- och medarbetarundersökningar. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljö och hälsa och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag.

Tillträdesdag: Snarast efter överenskommelse.

Upplysningar: Mer information om företaget finner du på vår hemsida www.uddevallaenergi.se. Har du några frågor är du välkommen att kontakta arbetsledare Jens Ekland 070 229 03 17. Facklig representant, Kommunal Thomas Andersson 0522-58 09 67, Vision, Stefan Johansson, 0522-58 08 63.

Ansökan gör du via vår hemsida www.uddevallaenergi.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är den 10 augusti. Ange samtliga intyg och giltighetstider i din ansökan. Vid frågor kontakta Ellinor Forsberg, personalchef 0522-58 07 26.

Vi är det lokala energibolaget i Uddevalla. Vi är helägt av Uddevalla kommun och ser till att alla i Uddevalla har el, värme, pellets, fiber - och vi erbjuder dessutom tjänster för avfall och renhållning. Redan år 1857 byggdes ett gasverk tillsammans med ullspinneriet Kampenhof, som blev grunden för Uddevalla Energi. Uddevalla Energi omsätter cirka 510 miljoner kronor och har 155 anställda.

Källa:

212 dagar sedan

Sök jobb
Tillbaka till sökresultaten