In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Kommersiell koordinator (Vikariat) till Umeå Airport

Umeå Airport Västerbotten

Vi är alltid
vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

Umeå Airport är
en dynamisk arbetsplats med ett hundratal medarbetare och ett unikt läge nära
Umeå centrum. Flygplatsen befinner sig i en expansiv fas och nu har du möjligheten att vara med och utveckla Umeå Airport till nya höjder.

Försäljningsavdelningen på Umeå Airport ansvarar för flygplatsens kommersiella utbud såsom taxfreebutik, parkeringsangöring och konferens- och eventverksamhet. Vi söker nu en kund- och resultatorienterad person till flygplatsen.

Dina arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår aktiv och personlig försäljning av taxfreeprodukter såsom parfym, kosmetika, vin, sprit och accessoarer.
Kassahantering och varupåfyllnad samt städning är också en del av din arbetsdag. I tjänsten ingår även att utveckla och följa upp kunderbjudandet för produkterna parkeringsangöring, konferens, reklam och event. Då taxfreebutiken finns centralt på flygplatsen är det naturligt att du som säljare även besvarar allmänna kundfrågor rörande övrig verksamhet på flygplatsen.

Din profil

Vi söker en flexibel person som trivs i ett självständigt och resultatorienterat arbete med kunden i centrum. Du har ett högt engagemang och brinner för att, genom en aktiv och personlig försäljning, ge god service och göra kunden nöjd. Ett professionellt och positivt bemötande är en självklarhet. Din ålder måste vara över 20 år då arbetet innefattar försäljning av alkohol. Arbetstiderna är varierande, från mycket tidiga morgnar till sena kvällar, helger och storhelger.

Vi erbjuder

Umeå Airport
fyller en viktig funktion för Sverige och för det lokala samhället. Hos oss bidrar du till resande, affärer och möten mellan människor. Som medarbetare på flygplatsen finns goda möjligheter till utveckling, inte minst då vi har en dynamisk intern arbetsmarknad. Flygplatsen präglas av teamarbete, gemenskap och sammanhållning.

På Swedavias
flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På swedavia.se/jobb kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt

Vikariat med tjänstgöringsgrad 100% med start september 2019. Placering:
Umeå Airport.

Säkerhet har hög
prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du här; https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html

Välkommen med din ansökan senast 28 juli 2019. Vi arbetar med löpande urval.

Källa:

203 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten